Jump to content
php.lv forumi

MEDIAPARKS

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MEDIAPARKS

  1. Business Instruments SIA Business Instruments grupa ietver vairākus IT uzņēmumus, kas vairāk kā 12 gadus veiksmīgi un profesionāli darbojas IT sistēmu, WEB projektu un mobilo aplikāciju jomā Latvijā un pasaulē. Uzņēmumam attīstoties, vēlamies aicināt savā komandā pievienoties: IT produktu un pakalpojumu pārdošanas speciālistu Darba pienākumi: · pārdot IT sfēras produktus un pakalpojumus; · komunikācija un konsultācija ar esošiem un potenciālajiem klientiem (telefoniski, e-pastā un klātienē); · lietot un organizēt Bitrix sistēmu; · organizēt ikmēneša pārdošanas aktivitātes, gatavot piedāvājumus; · veidot ikmēneša apkopojumu par paveikto un ierosināt uzlabojumus; · gatavot pārdošanas līgumus; · plānot un sistemātiski veikt savu darbu; · strādāt komandā ar pārējiem kolēģiem; · reprezentabli pārstāvēt uzņēmumu un veidot lielisku tā tēlu. Prasības kandidātiem: · iepriekšēja pieredze IT sfēras produktu un pakalpojumu pārdošanā; · pieredze IT sistēmu pārdošanā tiks uzskatīta par priekšrocību; · izpratne par IT tehnoloģijām; · spēja skaidri formulēt piedāvājumu; · labas latviešu, krievu un angļu valodas zināšanas; · spējas un vēlme organizēt savu darbu; · rūpība, enerģija un ātrums; · spēja iekļauties dinamiskā kolektīvā; · humora izjūta un pozitīvs skatījums uz dzīvi. Mēs Tev piedāvājam: · iespēju darboties modernā un perspektīvā jomā; · pieredzi lielu un interesantu vietējo un starptautisko projektu realizācijā; · atbilstošu, motivējošu un garantēti regulāru atalgojumu; · draudzīgu un profesionālu kolektīvu; · darbavietu pašā Rīgas centrā; · lieliskus darba apstākļus; · ik pa laikam neformālu atpūtu kopā ar foršiem kolēģiem; · kafijas pauzes saulainā jumta terasē ar skatu uz Daugavu. Lūdzu CV sūtīt uz e-pasta adresi [email protected] līdz 17.decembrim. Sazināsimies ar tiem kandidātiem, kuri tiks aicināti uz interviju klātienē.
  2. Mediaparks SIA kā Business Instruments Group uzņēmums ir progresīva IT kompānija, kas piedāvā plašu IT pakalpojumu spektru, tostarp unikālu WEB projektu izstrādi un apkalpošanu gan Latvijā, gan starptautiskā līmenī. Uzņēmums Mediaparks ir viena no vadošajām interneta risinājumu aģentūrām Latvijā ar 19 gadu aktīva darba un izstrādāto projektu pieredzi. Uzņēmumam attīstoties un strauji pieaugot darba apjomam, tiek aicināts darbā: PHP PROGRAMMĒTAJU Darba pienākumi: Izstrādes procesu vadīšana; Sadarboties ar izstrādes komandas biedriem - projektu vadītājiem, grafiskajiem dizaineriem, testētājiem un citiem programmētājiem; Biznesa prasības analizēšana, izvēloties labākos izstrādes risinājumus un metodoloģiju; Sava un savas darba grupas izstrādes apjoma un laika novērtēšana; Tehnisko uzdevumu deleģēšana; Mentorings programmēšanas jautājumos; Koda pārbaude (code review), sarežģītāku uzdevumu programmēšana; Sekot līdzi izstrādes labākās prakses tendencēm web un mobilo aplikāciju jomā. Prasības kandidātiem: Spēja vadīt programmētāju komandu; Vēlme piedalīties apjomīgu projektu izstrādes procesā; Labas sistēmanalīzes spējas, teicamas PHP zināšanas; Obligāta pieredze programmēšanas/izstrādes vadīšanas jomā (ne mazāk kā 2 gadi); Labas komunikācijas prasmes, spēja strādāt komandā, analītiskums un iniciatīva; Augstākā izglītība (bakalaura grads); Labas latviešu un angļu valodas zināšanas Mēs piedāvājam: · Laicīgu un nozarei/padarītajam atbilstošu atalgojumu; · Darbu pie interesantiem e-komercijas un citiem WEB IT projektiem; · Draudzīgu, atsaucīgu un profesionālu kolēģu atbalstu; · Apmācības un konsultācijas darbam ar izmantotajām tehnoloģijām; · Neformālus uzņēmuma pasākumus; · Darba vietu Vecrīgā. Lūdzu CV sūtīt uz e-pasta adresi [email protected] līdz 10.decembrim. Sazināsimies ar tiem kandidātiem, kuri tiks aicināti uz interviju klātienē.
  3. :) Mēs Tev piedāvājam: - iespēju darboties modernā un perspektīvā jomā; - saplānotu darba grafiku; - atbilstošu, motivējošu un garantēti regulāru atalgojumu; - draudzīgu un profesionālu kolektīvu; - darbavietu pašā Rīgas centrā; - lieliskus darba apstākļus; - kafijas pauzes saulainā jumta terasē ar skatu uz Daugavu.
  4. Uzņēmums SIA "Business Instruments" izsludina vakanci uz Sistēmas administratora amatu. Pamatpienākumi: konfigurēt (datoru sistēmas un tās komponentu pielāgošana, to savstarpējās sadarbības organizēšana, serveru saimnieciskā konfigurēšana) un administrē datorsistēmas un datortīklus, lai tie darbotos maksimāli labi; uzraudzīt serveru darbību; sniegt tehnisko atbalstu un konsultācijas lietotājiem ar dažādiem zināšanu līmeņiem. Priekšrocība kandidātiem, kuriem ir pieredze: - administrēt Linux serverus; - administrēt WEB serverus; - administrēt EMAIL serverus; - administrēt DATUBĀZU serverus; - NETWORK un virtualizācija; - Xen; - ar BACKUPiem. Lūgums sūtīt savu CV uz e-pastu: [email protected]. Sazināsimies ar katru kandidātu personīgi.
  5. Mediaparks SIA kā Business Instruments Group uzņēmums ir progresīva IT kompānija, kas piedāvā plašu IT pakalpojumu spektru, tostarp unikālu WEB projektu izstrādi un apkalpošanu gan Latvijā, gan starptautiskā līmenī. Uzņēmums Mediaparks ir viena no vadošajām interneta risinājumu aģentūrām Latvijā ar 19 gadu aktīva darba un izstrādāto projektu pieredzi. Uzņēmumam attīstoties un strauji pieaugot darba apjomam, tiek aicināts darbā: GALVENAIS PROGRAMMĒTĀJS (PHP) GRIBI VADĪT KOLEKTĪVU? IR PIEREDZE? MEKLĒ JAUNUS IZAICINĀJUMUS? Darba pienākumi: • Izstrādes procesu vadīšana; • Biznesa prasību analizēšana, izvēloties labākos izstrādes risinājumus un metodoloģiju; • Sava un savas darba grupas izstrādes apjoma un laika novērtēšana; · Tehnisko uzdevumu deleģēšana; · Mentorings programmēšanas jautājumos; · Koda pārbaude (code review), sarežģītāku uzdevumu programmēšana. Prasības kandidātiem: •Interese par IT nozari un ar to saistītiem pakalpojumiem; •Spēja vadīt programmētāju kolektīvu; •Labas sistēmanalīzes spējas, teicamas tehniskas PHP zināšanas; •Spēja ātri apgūt jaunas zināšanas, teicamas komunikācijas, sadarbības un prezentēšanas iemaņas; •Obligāta iepriekšēja pieredze programmēšanas/izstrādes vadīšanas jomā (ne mazāk kā 4 gadi); •Augsta atbildības sajūta, koncentrēšanās darbam un spēja deleģēt darbus kolēģiem; •Teicamas latviešu, krievu un angļu valodas zināšanas. Mēs Tev piedāvājam: •Iespēju darboties modernā un perspektīvā jomā; •Pieredzi lielu un interesantu vietējo un starptautisko projektu realizācijā; •Atbilstošu, motivējošu un garantēti regulāru atalgojumu; •Draudzīgu un profesionālu kolektīvu; •Darbavietu pašā Rīgas centrā; •Lieliskus darba apstākļus; •Kopīgus kolektīva pasākumus un citas aktivitātes; •Kafijas pauzes saulainā jumta terasē ar skatu uz Daugavu. Sūti savu CV un motivācijas vēstuli uz [email protected]! Darba laiks Pilna slodze Darba uzsākšana vienojoties Darba vieta Rīga, Republikas laukums 3
  6. Uzņēmums SIA "Business Instruments" izsludina vakanci uz Sistēmas administratora amatu. Pamatpienākumi: konfigurēt (datoru sistēmas un tās komponentu pielāgošana, to savstarpējās sadarbības organizēšana, serveru saimnieciskā konfigurēšana) un administrē datorsistēmas un datortīklus, lai tie darbotos maksimāli labi; uzraudzīt serveru darbību; sniegt tehnisko atbalstu un konsultācijas lietotājiem ar dažādiem zināšanu līmeņiem. Priekšrocība kandidātiem, kuriem ir pieredze: - administrēt Linux serverus; - administrēt WEB serverus; - administrēt EMAIL serverus; - administrēt DATUBĀZU serverus; - NETWORK un virtualizācija; - Xen; - ar BACKUPiem. Lūgums sūtīt savu CV uz e-pastu: [email protected]. Sazināsimies ar katru kandidātu personīgi.
  7. Business Instruments SIA Business Instruments var lepoties ar 11 gadu pieredzi, stabilu pozīciju IT programmēšanas tirgū kopumā un līderpozīciju kreditēšanas sistēmu izstrādes jomā Latvijā un pasaulē. Uzņēmumam attīstoties, vēlamies aicināt pievienoties mūsu draudzīgajai komandai jaunu kolēģi: SENIOR JAVA PROGRAMMĒTĀJU Darba pienākumi: · esošo informācijas sistēmu uzturēšana un kontrole; · uzņemties atbildību par sistēmas izstrādi; · aktīva komunikācija ar uzņēmuma vadību un sadarbības partneriem; · izstrādāt tehniskos risinājumus atbilstoši uzņēmuma prasībām; · jaunu informācijas sistēmu projektu izstrāde, plānošana, uzraudzīšana. Prasības kandidātiem: · spēja ātri apgūt jaunas zināšanas, iniciatīva un vēlme attīstīties; · izteikta analītiskā domāšana un orientēšanās uz rezultātu; · augsta atbildības sajūta un spēja strādāt komandā; · koncentrēšanas spējas, augsta uzmanības pakāpe; · pieredze darbā ar JSP un JavaScript programmēšanas valodām. Mēs Tev piedāvājam: · iespēju darboties modernā un perspektīvā jomā; · pieredzi lielu un interesantu vietējo un starptautisko projektu realizācijā; · saplānotu darba grafiku; · atbilstošu, motivējošu un garantēti regulāru atalgojumu; · draudzīgu un profesionālu kolektīvu; · darbavietu pašā Rīgas centrā; · lieliskus darba apstākļus; · kafijas pauzes saulainā jumta terasē ar skatu uz Daugavu. CV nepieciešams sūtīt uz e-pasta adresi [email protected] līdz 11. janvārim.Sazināsimies ar tiem kandidātiem, kuri tiks aicināti uz 2. atlases kārtu. Darba laiks: Pilna slodze Darba vieta: Rīga
  8. Business Instruments SIA Business Instruments var lepoties ar 11 gadu pieredzi, stabilu pozīciju IT programmēšanas tirgū kopumā un līderpozīciju kreditēšanas sistēmu izstrādes jomā Latvijā un pasaulē. Uzņēmumam attīstoties, vēlamies aicināt pievienoties mūsu draudzīgajai komandai jaunu kolēģi: JAVA PROGRAMMĒTĀJU Darba pienākumi:  esošo informācijas sistēmu uzturēšana un kontrole;  jaunu informācijas sistēmu projektu izstrāde, plānošana, uzraudzīšana. Prasības kandidātiem:  spēja ātri apgūt jaunas zināšanas, iniciatīva un vēlme attīstīties;  izteikta analītiskā domāšana un orientēšanās uz rezultātu;  augsta atbildības sajūta un spēja strādāt komandā;  koncentrēšanas spējas, augsta uzmanības pakāpe;  pieredze darbā ar JSP un JavaScript programmēšanas valodām. Mēs Tev piedāvājam:  iespēju darboties modernā un perspektīvā jomā;  pieredzi lielu un interesantu vietējo un starptautisko projektu realizācijā;  saplānotu darba grafiku;  atbilstošu, motivējošu un garantēti regulāru atalgojumu;  draudzīgu un profesionālu kolektīvu;  darbavietu pašā Rīgas centrā;  lieliskus darba apstākļus;  kafijas pauzes saulainā jumta terasē ar skatu uz Daugavu. CV nepieciešams sūtīt uz e-pasta adresi [email protected] līdz 4. janvārim. Sazināsimies ar tiem kandidātiem, kuri tiks aicināti uz 2. atlases kārtu. Darba laiks: Pilna slodze Darba vieta: Rīga JAVA programmetaja sludinajums - gatavs.pdf
  9. MEDIAPARKS SIA Mediaparks SIA ir progresīva IT kompānija, kas nodarbojas ar jaunas paaudzes uzņēmumu vadības sistēmu un mājaslapu izstrādi un apkalpošanu. Uzņēmums Mediaparks ir viena no vadošajām interneta risinājumu aģentūrām Latvijā. Mūsu mērķis ir kļūt par lielāko web risinājumu un web mārketinga pakalpojumu sniedzēju Baltijas valstīs. Attīstoties uzņēmumam un strauji pieaugot darba apjomam, tiek aicināts darbā: PHP PROGRAMMĒTĀJS Darba pienākumi: •Esošo web projektu uzturēšana un kontrole; •Jaunu web projektu izstrāde. Prasības kandidātiem: •Vismaz 2 gadu programmēšanas pieredze (ar PHP, SQL, Html, JavaScript, Css); •Spēja ātri apgūt jaunas zināšanas; •Iniciatīva un vēlme attīstīties; •Augsta atbildības sajūta un spēja strādāt komandā; •Labas angļu valodas zināšanas. Mēs Tev piedāvājam: •Iespēju darboties modernā un perspektīvā jomā; •Pieredzi lielu un interesantu vietējo un starptautisko projektu realizācijā; •Saplānotu darba grafiku; •Atbilstošu, motivējošu un garantēti regulāru atalgojumu; •Draudzīgu un profesionālu kolektīvu; •Darbavietu pašā Rīgas centrā; •Lieliskus darba apstākļus; •Kafijas pauzes saulainā jumta terasē ar skatu uz Daugavu. Sūti savu CV un motivācijas vēstuli uz [email protected]! Valodu zināšanas: Angļu, Latviešu Darba pieredze 2-5 gadi Darba laiks Pilna slodze Darba uzsākšana vienojoties Darba vieta Rīga, Republikas laukums 3 php_sludinajums_CV.pdf
×
×
  • Create New...