Jump to content
php.lv forumi

moonshine

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,698 profile views

moonshine's Achievements

  1. Saprotu, ka var likties, ka, ja man ir problēmas par dažiem topikiem, tad ir problēmas par visu. Turpini vien čīkstēt. Maksā jau mums par to, ka mēs izdarām darbu, nevis kā to izdarām.
  2. Labi teikts. Tomēr vai jēga tādiem ieskaidrot, ja viņi tāpat beigās "double down on their own opinion"?
  3. Pietiks jau cepties. Saprotu, ka tev, boomer'im, ir grūti tagad samierināties un dzīvot tālāk, redzot, kā latvji papisa kazakiem, bet tas nenozīmē, ka žults jāizliek par tiem, kuru gribētu "get shit done", pie tam tematā, kas ir pilnīgi nesaistīts. Iesēsties dīvānā, pasūc aliņu un jutīsies atkal kā ikdienā! :)
  4. "Lai cilvēks saprastu, ka ir stulbs, viņam ir jābūt salīdzinoši gudram". Tevi nevainoju, ka nesaproti pat tad, ja Tev iedod tādu piemēru iz dzīves, taču pavisam reāli, un ne tikai uz softu varam šādu loģiku attiecināt. Ja tomēr gribi novērsties no temata un provocēt uz argumentu, necenties - daudzi šeit būs gudrāki par to. :)
  5. Nav jau tik traki ar alternatīvām, ka būtu bez maz vai pašam dienām jāmokās kaut ko stiķēt kopā. :) Ar līdzīgu loģiku var teikt - ja Tu brauc 1h nedēļā ar sabiedrisko, kāpēc nepērc savu personīgo auto?!
  6. Parādīji, cik Tavs laiks ir bezvērtīgs. Darba laikā izpētīji visu manu profilu, lai tikai atrastu, par ko varētu smērēt te. Wow, jūtos pagodināts. :D Tūlīt jau skries visi un teiks - "bet tu tak iesaistījies diskusijā, kā tavs var būt vērtīgs, liekuli". Uz priekšu.
  7. Es pilnībā Tevi saprotu, ka Tevi aizrauj gaslighting, tā turpini! ;) Pēc pieredzes varu teikt tā - tādiem kā Tev var skaidrot un skaidrot... un skaidrot līdz pensijas vecumam - tāpat gribēs "double down" uz savu viedokli. Aiztaupīšu abiem laiku, nebūs šis produktīvi. Tu pie sava viedokļa paliec, es pie sava - visi laimīgi. :)
  8. Tad kāpēc nevar ko tādu uzreiz pieminēt vakances aprakstā? Tagad kā jebkurš cits par to sāks prasīt, tā Tev katru reizi būs jāskaidro. Kāds sakars uzmest aci source code šobrīd? Man jau ir sen zināms, ka izmantojat ar Laravel priekš servisiem. Nekas jauns man tur. Tas arī bija pirms aptuveni 2 gadiem. Ja jāizvairās no punkta, ko pieminu, tad mums šeit nav vērts pat to apspriest tik ļoti. Testa uzdevuma apjoms bija gana liels, lai to var kompānija paņemt kā free labor - nekāda veida norunas neveicat par to, kā testi tiks izmantoti. Protams, var gadīties, ka tūlīt atskries kāds, sakot, ka "kaut kā jau tak jānotestē cilvēks", "nu nav visi tādi krāpnieki" u.tml. Reāli vienalga, - šāda prakse kantoriem pastāv. Veiksmi! Un, for fuck sake, padomā taču - nav tev jāmaina veids, kā testēt cilvēku - rakstītā formātā var vienoties par to, kā tests tiks lietots lolol.
  9. Kamēr vari, labāk nomaini to "Daļēja pusdienu kompensācija" uz ko citu vai vispār izņem laukā. Ieslēgsi common sense un noliksi sevi darba ņēmēja pozīcijā - sāksi saprast, cik fishy tā daļējā pusdienu kompensācija izklausās.
  10. Gan to, gan to esmu lietojis - saprotu, ko ar to domā. Vajadzēja man precīzāk izteikties - ar pieklājīgu pieredzi viņi min lielu pieredzi ar WordPress, taču to viņi pateiks tikai pēc tam, kad būsi savu testu nosūtījis un nodevis.
  11. Vienreiz jau pieteicos pie šiem uz darbu. Ja pareizi atminos, darbs ar WP + Laravel. Vari būt kaut Taylor fucking Otwell, bet tevi nepieņems darbā, ja nav iepriekšēja (un pieklājīga) pieredze ar WP. "Daļēja pusdienu kompensācija" - vienkārši smieklīgs punkts.
  12. https://stackoverflow.com/questions/6458083/get-the-clients-ip-address-in-socket-io 1. links, 1. atbilde. Vai tālākais arī jāapskaidro? Pirmo vajag pamēģināt pameklēt tīklos un noteikti atradīsi. Lielāku veiksmi radīsi, postojot StackOverFlow'ā sāpošo problēmu, ja tomēr nekas neatrodas. Šeit tas community nav gana liels, lai gana fiksi kāds atbildētu (ja vēl gribētu).
  13. Ar to "job gaps" aizbildināšanos ir tā, ka var mazliet neētiski to izdarīt, bet to varu ļaut Tev pašam apdomāt. Diezgan straight forward un ietver melus. Bet portfolio jau daudz nevajag - ka tik Tev ir kādi projekti "biznesa problēmu" risināšanai / atvieglošanai, kuri mazliet paņēma Tavas pūles un būs gana labi. Papildus punktiem, vari izmantot 3rd party soft'u priekš kāda no projekta aspektiem (autentifikācija, autorizācija, backup risinājumi u.tml). Dynatech arī īsti neatbildēs Tev nekad, ja neesi koda guru vai kāds, kas ar cīgu mutē, garu bārdu un ponytail nepiš pa taustiņiem rītā un vakarā.
  14. Es neredzu iemeslu, kāpēc kaut kāds līgums pirms kursu uzsākšanas varētu nebūt obligāts, otherwise - beats the purpose. Nav nācies pašam būt uz kaut kādiem kursiem, vienkārši saku, ko man stāsta. </ChitChat>
×
×
  • Create New...