Jump to content
php.lv forumi

akuustik

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

akuustik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hey! Nesen uzliku savai lapai SSL, bet ir problēma. Vēlos integrēt Twitch strīmu un čatu lapā /stream, bet Twitch neatbalsta https savienojumu, tāpēc Chrome augšā rāda, ka vajag atļaut integrēt nedrošus skriptus. Vēlos atslēgt SSL WordPress lapai/sadaļai /stream, to noteikti var izdarīt ar mod_rewrite, tikai nezinu, kas jāraksta .htaccess failā, lai to izdarītu.
  2. Starp citu, iedevu tikai to daļu no main.js faila, kura, manuprāt, nosaka atbilstošai lapai funkcijas. Dzīvajā var redzēt šeit - http://www.nomet.lv/v2, tā ir kontaktu lapa, pa labi no sākuma lapas. Var redzēt, ka pēc tam rullējot uz leju, ir bg bez satura. Edit: sazinājos ar konkrētā templeita autoru, viņš problēmu atrisināja.
  3. Sveiki! Nopirku gatavu coming soon lapu, izdzēsu dažas lapas, kuri ir kā slaidi, bet tagad pēc pēdējās lapas ar bultiņas taustiņu vai peles rullīti var aizrullēt uz tukšu lapu, kurā ir tikai fons redzams. Es gribētu noslēgt to Javascript slaideri, lai nav tukšums vai arī bloķēt navigācijas iespējas pēdējā lapā. Pievienoju main.js faila saturu. Esmu izdzēsis send-message un newsletter saturu no index.php faila, pirms tiem vajadzētu būt noslēgumam, tikai nezinu, kā to izdarīt main.js failā (vai citur). P.S. es reāli protu tikai kaut ko palabot, sajēga no programmēšanas praktiski nav, vairākas stundas meklēju risinājumu gan guglē, gan pieejamajos failos, bet risinājumu nevaru atrast. function SlideToContact(){ $('nav a.to-right').addClass('hide'); $('nav a.to-left').attr("data-direction","home"); $('nav a.to-left .arrow-label').html("home"); //-- show contact section $('.page-container').css("left","-100%"); //-- activate jquery fullpage on contact section (ONLY ON MEDIUM AND LARGE DEVICES) if($(window).width() > 767){ $('.contact-section').fullpage({ anchors: ['contact-details','send-message','newsletter'], sectionsColor: [], navigation: false, navigationPosition: 'right', navigationTooltips: [], slideSelector: '.fullpage-slide', scrollOverflow: true, sectionSelector: '.fullpage-section' }); } }
×
×
  • Create New...