Jump to content
php.lv forumi

ThA-B

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ThA-B

  1. man nevajag 0.5 :) Man vajag pareizu apaļošanu pofig cik zīmēs aiz komata. ar precīziju līdz divām zīmēm aiz komata 0.4849 viš apaļo uz 0.48, kaut arii jaabuut 0.49 Vai nu man vai nu Jums, bet kaadam toch nedalec buutiiba :)
  2. čavo? Nesapratu! Precizion tak neko nedod. $x=0.4949; print round($x,2); arī atgriež 0.49, nevis 0.50, kā būtu pēc skolas grāmatām
  3. Sveiciens! It kā pameklējos, bet atbilsošu topicu par tēmu "apaļoš*" neatradu, tomēr ceru, ka neesmu vienīgais, kam šitais sāp. $x=0.49; print round($x); >> 0 Rezultāts ir skarbs - 0 (PHP Version 4.3.10). Ja pareizi atceros matemātiku no pamatskolas, tad 9 apaļo četrnieku uz augšu līdz pieci un tas, savukārt uz augšu līdz vienam. rezultātā būtu jābūt 1. Cik googleeju, uzzināju ka eksistē lērums ar apaļošanas metodikām, tomēr es nesaprotu kā PHP iestāstīt ko es gribu. Varbūt kādam ir komentārs? Starp citu, Excel round dara šito pašu pigoru.
  4. Nee, jo softinju daaljaas parastiem End-useriem, kuriem tik daudz vien apskaidros, ka "shite tu uzbrowzee failinjus un shite tu nospiet podzinju "Aizziet"". neko citu vinjiem nevaidzees.
  5. 3. Bet tas situāciju nemaina. Pieteicies vēl neviens nav. Akdies. nu ja cilvēks to lietu prot, man domāt tas ir darbiņš pāris stundām.
  6. Vajag uzcept mazu programmiņu, tā lai galā būtu 1 parasts .exe fails bez jebkādiem .ini, .dll vai .whatever! Uzdevums: selectēt failus no lietotāja PC un tad nosūtīt uz nefixētu folderi fixeetā FTP serverī. Foldera nosaukumu norāda lietotājs pats. Max vienkārši. Sīkāks info: [email protected]
×
×
  • Create New...