Jump to content
php.lv forumi

jam

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jam

  1. Pašam izdevās http://jsfiddle.net/fvtV9/11/ Varbūt kādam noder.
  2. Čau, viedie. Lūk kods, kurā ir trīs DIVi ar tekstu, kuru skrollē verikālu jquery UI slider funkcija. http://jsfiddle.net/fvtV9/7/ Drusku pietrūkst pieredzes, lai atrisinātu šādas lietas: 1) Nerādīt scrollu vispār, ja ir maz teksta - trešais variants. 2) Ja ir garš teksts, tad tas scrolleris neizskorllē visu tekstu - pirmais variants. DIVu izmēri gan ir konstanti, kā jsfiddle koda piemērā.
  3. Andrisp, tu esi mans pēdējo dienu varonis :)
  4. Man ir šāds skripts, kas nolasa diru ar gif un jpg failiem. Aiz katra pilnā faila ceļa man vajag ielikt komtu, izņemot, ja tas ir pēdējais nolasītais fails: $dir = opendir ("img_dira"); while (false !== ($file = readdir($dir))) { if (strpos($file, '.gif',1)||strpos($file, '.jpg',1) ) { echo "'/img_dira/".$file."'"; if(navpedejaisfails){ echo ","; } } } closedir($dir); Kā to izdarīt?
  5. Tā es arī izdomāju jau pats. paldies!
  6. Tās pašas fukcijas ietvaros to var realizēt kaut kā? Nu tipa, izsaucot ar <a onmouseover="efekts(3,'on')" onmouseout="efekts(3,'off')" href="#">Mainu krāsu citam ID</a> ja ir ON, tad mainās backround uz jauno, ja OFF, tad cancelējas maiņa.
  7. Sveiki. Man ir šāda Javascript funkcija: function efektson(ref){ if (ref==3) { document.getElementById("proColor7").style.backgroundImage='url("http://www.drr.lv/img/bilde8_color.gif")'; } } HTML rakstu: <a onmouseover="efektson(3)" onmouseout="XXX" href="#">Mainu krāsu citam ID</a> Uz mouseover tam linkam skripts pamaina background-image citam elementam ar ID=proColor7. Problēma tāda, ka man uz onmouseout vajag, lai proColor7 atgriežas iepriešējā stāvoklī- atpakaļ vecais background. Kā to panākt? Paldies!
  8. Izskatās, ka Andrisp būs uzvarējis šajā mini skaistumkonkursā. Pagaidām izskatās viss kā vajag. Vēl jāpaspēlējas :)
  9. šitais kaut kā īsti nestrādā. Tev ir uzstādīts, ka ik pēc 4iem jāsākas no jauna <div class ="block">, bet man tas neder, jo es nezinu, cik man itemu var būt katrā grupā. Varbūt 1, varbūt 5i. Tāpat, katrai grupa vajag likt klāt savu class - 1 grupai color1, 2ajai color2 utt.
  10. Nitrino, man ir šāds selekts: $sql = "SELECT * FROM tabula ORDER BY ord ASC"; $rs = mysql_query($sql) or die(mysql_error()); while ($arr = mysql_fetch_array($rs)) { echo $arr["nosaukums"]; } Kā lai ar tavu scriptu to sakombinēju?
  11. Hackermann, man vaajg class pamanīt pa grupām - 1. grupai viens class, 2ai cits utt.
  12. Vajag mazliet gudrāku cilvēku padomu: Man ir produktu tabula: id | nosaukums | grupa 1 | bērzs | 1 2 | ieva | 1 3 | kļava | 1 4 | priede | 2 5 | egle | 2 6 | ozols | 3 7 | osis |3 utt Selektēju un ar while lasu visus šos un rādu viņus rindā, ik pēc 4iem insertojot <br>. Man vajag katrai grupai rādīt savu background, to varu panākt, ieliekot kopīgajam grupas <div> katru reizi savādāku stilu. Pagaidām man ir izdevies šādi: <div class="color1">bērzs</div> <div class="color1">ieva</div> <div class="color1">kļava</div> Tas neder, jo vajag apaļus stūrus visam grupas backroundam. To varētu sasniegt ar šo: <div class="color1"> bērzs ieva kļava </div> Tikai nemāku to aprakstīt. Tāpēc arī jautāju p r o f e s i o n ā ļ i e m :)
  13. Labi, pofig, atrisināšu to ar post ID palīdzību.
  14. Tur jau tikai aprakstīts, ka permalinki definējas Admin pusē, nevis kā es varu dabūt konkrētu Postname slug no URLa ar $_GET.
  15. atgriež nafig tukšu :( Array ( ) tad sanāk, ka pie viņa tikt nevar?
  16. Nee, šitais neko neatgriež atpakaļ. Pamēģini echot to.
  17. Varbūt kāds šo zin te, jo Wordpress forumā visi guļ, laikam. Kā lai es no Wordpress Permalinka ar GET metodi dabūju page-slug ? Man vajadzīgs viens IF iekš tempeita. Tipa if ($_GET['kautkacparametrs']=='kaut ko') tad darām kaut ko. Kāds ir tas page-slug parametrs?
  18. Damn, tak jaliek ir clear :) paldies, Andrisp!
  19. Notiek nesaprotama lieta. Zemāk redzamajā kodā divam ar id "saturs" ir definēts background krāsa. Tas sevī ietver divus citus divus, no kuriem viens ir Wordpress postu kalendārs. Kas dīvaini, tad tas div ar id "saturs" nestiepjas pa vertikāli lielāks un neņem vērā stuffleft izmēru. WTF? <div id="saturs"> <div id="stuffleft"> <table id="wp-calendar" summary="Calendar"> <caption>June 2007</caption> <thead></thead> <tfoot></tfoot> <tbody></tbody> </table> </div> <div id="stuffright"> <ul></ul> </div> </div> div#saturs{ background-color:#f7deea; padding:5px; font-family: Verdana, Tahoma, sans-serif; } div#stuffleft{ text-align: left; float:left; width:100px; } div#stuffright{ float:right; width:100px; margin:7px; } div#stuffright ul{ margin:0; padding:0; } div#stuffright li { list-style-type: none; text-align: left; margin:1px; }
  20. Uz šādiem nosacījumiem nevar 100% paļauties.
  21. SSL jau izmantojam visos galos, vairāk man patīk 3. un 4. punkts. Mums jau ir dedicated serveri - veseli divi, kur viens spogulē otru, ja gadījumā kas notiek, bet....to uztur pats provaideris. Tāpēc datu aizsardzībai jānotiek "iekšpusē" serverī.
  22. Ir šāda situācija. Ārpusē pie provaidera ir Webserveris ar Mysql DB. Klienti ar web aplikāciju liktu uz servera XML failus vai arī to datus pēc validācijas liktu datubāzē. Mēs gribam nodrošināties, ka provaideris datiem nevar tik klāt: Kā to nodrošināt, ja datus/failus var glabāt tikai uz viņa telpās, pieejama servera? Jam
  23. Varbūt kāds ar šo jautājumu ir saķēries un atradis risinājumu? Ar PHP5 DOM ir validācija pret schema, bet PHP4 tikai pret DTD. Diemžēl, provaideris PHP5 neliks. :/
  24. Sveiki. Pardon, ka jautājums par htaccess php forumā. Ir nepieciešamība ar htaccess nodrošināt šādu lietu. Redirektēt visus, izņemto manu IP uz citu direktoriju/index failu. Tas vajadzīgs lapas maintenance vajadzībām, kad vajadzīgs lapā veikt labojumus, citiem rādīt tipa "sorry, site is down form maintenance", bet no manas IP piekļūt kā vienmēr. Liels paldies!
  25. tas display: block; reāli noderēja. Paldies!
×
×
  • Create New...