Jump to content
php.lv forumi

ViktorsN

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ViktorsN

  1. https://github.com/puppeteer/puppeteer
  2. Yep, domu saprati. Vienīgi nevis iekopēts, bet gan build laikā tiek uzreiz sainstalēts viss iekš tā /app-vendors, jo composer.json configā norādīts path. Tas arī pie reizes atvieglo build cache saistītās lietas. Tiesa gan bez dažiem workaroundiem neiztiku (lai pareizi darbotos package:discover komanda), konkrēti Laravelim, bet nu tas jau cits stāsts.. P.S - Priekš Composer'a iesaku vēl šādu brīnu - https://github.com/hirak/prestissimo
  3. Arī kādu laiku atpakaļ cīnījos, lai paātrinātu ielādi development laikā uz MacOS. Tik tālu esmu nonācis pie tā, ka web-app'am (uz Laravel) vendorus (t.i. composer dependencies) instalēju ārpus source foldera. Respektīvi - šie vendori netiek sync'oti starp hostu un konteineri. (kontainerī tas izskatās šādi: app source man sēž iekš /app direktorijas, bet vendori iekš /app-vendors direktorijas). Īsāk sakot - jādara tā, lai tiek syncoti tikai vajadzīgie faili, nevis vēl visādi 3rd party faili, kurus development laikā neaiztiec, un būs laime.
  4. https://stackoverflow.com/questions/11875006/group-php-array-numbers - ja nu nepieciešams sagrupēt vairākās grupās
  5. Nu esmu arī ar Lumen saskāries. Diezgan OK priekš dažādiem API, kur nevajag mega fīčas. Un jā, {!! !!} nav ne vainas.
  6. Tu domāji MI (method injection)?
  7. Čau, čau. Vēlējos uzzināt, cik tad šeit ir reālu lietotāju, kuri daudz maz pārzin un ikdienā močē uz Laraveļa. Pats veidoju projektus uz Laravela jau kādu gadu, sāku ar L4, tagad jau kādu laiku atpakaļ esmu pārgājis uz L5, kas, manuprāt, ir ļoti veiksmīgi realizēts struktūras ziņā.
×
×
  • Create New...