Jump to content
php.lv forumi

viss_kedaas

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

viss_kedaas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies par info ;) un vēlviens jautājums: Kā Jūs tik āti paspējat atbildēt uz postiem? vai izmantojat RSS (tāds php.lv ir ? vai izveidojāt paši savu RSS?) ... to bubu: MySQL specific atgriezīs pirmo id ?
  2. Off topic: Venom, kā ar Tavu INSERT metodi ? Kāda atšķirība starp "insert into bla SET id='$bla'" un "insert into blabla (id,...) VALUES ('bla', ...)" ? ātrums vienkārši stils ... Vienkārši zinkārība :)
  3. Ideja tāda, ka vienā tabulā glabājas foruma texti otrā tabulā glabājas foruma topiki. Katram foruma tekstam piešķir šī topika id (topic_id). Viss jau būtu labi, lasot topiku jau padod topika id, bet pie topika izveidošanas man jauzina "next Autoindex" lai varētu piešķirt tekstam jau "topic_id". Un pie attēlošanas $query = "SELECT * FROM forum_txt WHERE topic_id='$topic_id' Limit 0, 10"; Vai varbūt ir labākas idejas ?
  4. Šajā gadījumā par ātru, jo trūkst )
  5. Un kas Tev no tā visa neizdodas uztaisīt?? Cik saprotu, tad vēlies lai Tev uzraksta visu skriptu vai ne tā ? Mja, pats Tu nemaz nemēģini neko uztaisīt un ceri uz veselu skriptu. :wacko: Šeit neviens Tev skriptu netaisīs! Būtu labāk jau sen pats ķēries klāt un taisījis, tad tikai prasijis jautājumus ko nesaproti un kas neizdodas. Šito es nevaru ciest, ka pats nemaz nemēģina... Shame on you!!! :angry:
  6. Kā lai uzzina nākamo tabulas autoindex? id = NOT NULL Primary Key auto_increment (apmērqam tā)
  7. <?php $ip_adreses = file("ip_log.txt"); for($i=0;$i<count($ip_adreses);$i++){ $exp = explode("=", $ip_adreses[$i]); if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == trim($exp[1]){ $jau_regots = true; $dati = array($exp[0],$exp[1]); } } if ($jau_regots == true){ echo 'Sveiks '.$dati[0]; } else { // HTML Forma } ?> nu apmēram tā... :ph34r:
  8. ir iespējams kautā automātiski noteikt vai telefons atbalsta WAP 1.1 vai WAP 2.0 un atbilstoši tam ko atbalsta, to parāda ?
  9. ja pareizi atceros, tad pirms session_start(); neko lapā nedrīkstēja izvadīt...
  10. Kā lai uztaisa tā, lai ja lietotājs nevēlas, lai viņam parāda smailijus, tad parādas teksts, piemēram, ":)' , bet ja vēlas tad parādīsies "<img src ...." ? Visu uztaisīt varu, bet nesanāk tas, ja smailiji ir OFF tad lai parāda ":)" alt neder. Domāju uztaisīt ar strip_tags, bet izsvītros visu tagu un neparādīs tekstu ... :( P.S. pirms teksta ierakstīšanas failā jau ierakstas kā "<img ... "
  11. <?php $fails = file("sql.sql"); for($i=0;$i<count($fails);$i++){ $failss = substr($fails[$i], 0, -3); echo $failss.'<br/>'; mysql_query("INSERT INTO iptocountry VALUES $failss"); } Man strādā ideāli.... P.S. tikai izdzēs pirmo rindinju un pedejai beigas padzees, liksies tev pa vienam query, tikai nezinu cik tas ātri, bet tomēr labāk nekā ar roku... ko domājat pa vienam query iet ilgāk vai pa pusi sadalot būtu ātrāk ?
  12. Vai, atvainojos, nebiju neko lasījis par funkcija mktime(); Paldies, Robi ;)
  13. Droši ka muļķīgs jautājums, bet ... Man ir nepieciešams salīdzināt datumus, piemēram, 11-07-2005 un 21-07-2005, vai to maz var salīdzināt ? darīju apmēram tā <?php $dat_1 = '11-07-2005'; $dat_2 = '21-07-2005'; if($dat_1 > $dat_2){ echo 'blabla'; } ?> P.S. man datumu vajag sal'dzināt tieši šādā formātā, man neder ,piemēram, 1123429541...
×
×
  • Create New...