Jump to content
php.lv forumi

EdgarsN

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EdgarsN

  1. izmantoju šo te: https://laravel.com/docs/5.4/queues#supervisor-configuration
  2. Šajā gadījumā relācijas nebija nepieciešamas, taču paldies, ka norādīji uz iespējamu problēmu :) Pārdomāju visu tavu rakstīto un tomēr pieturēšos pie ID. Galu galā pats vairs beigās nesapratu kāpēc vēlējos atteikties no ID, jo īsti man tāpat tas netraucē.
  3. Ok, paldies Tev par atbildi. Ņemšu vērā un izvairīšos no šādas lietas.
  4. Sveicināti! Mana problēma bija izdzēst ierakstu no Eloquent (lasīt: tabulas), kurā nav ID kolonnas, bet tā vietā 3 PK kolonnas. Papildus nosacījums: jāizpildās Laravel Eloquent deleting/deleted eventiem. Šādi rakstot nenostrādā event'i: Model::where('x', $x)->where('y', $y)->where('z', $z)->delete(); Mans risinājums šai problēmai: Model.php fails. protected $primaryKey = ['x', 'y', 'z']; protected $incrementing = false; /** * Set the keys for a save update query. * * @param \Illuminate\Database\Eloquent\Builder $query * @return \Illuminate\Database\Eloquent\Builder */ protected function setKeysForSaveQuery(Builder $query) { if (is_array($this->primaryKey)) { foreach ($this->primaryKey as $key) { $query->where($key, '=', $this->original[$key]); } return $query; } return parent::setKeysForSaveQuery($query); } Dzēšanas izsaukšana: $item = Model::where('x', $x)->where('y', $y)->where('z', $z)->first(); $item->delete(); Kādi ir jūsu risinājumi? Varbūt jums ir kāds daudz labāks risinājums, ko neesmu atradis? :) Paldies.
  5. 1) /xampp/htdocs/ ir mape, kura ir piesaistīta lokālajam hostam, jeb tā ir tā pati tevis minētā "www" mape. 2) iekš šīs mapes būs index.php fails, kurā notiek redirect uz localhost/xampp/
×
×
  • Create New...