Jump to content
php.lv forumi

lambo

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lambo

  1. p.s un ko jūs teiktu par šo te: http://lattelecom.lv/biznesam/izvele-un-cenas/mazs/tirdznieciba/mazumtridznieciba, ja šādu internetu paņem sev offisā uz viņu būtu reāli turēt serveri??
  2. Kad paprasīju login.lv sys adminam sīkāku informāciju par uzbrukumu dēļ kura mani palūdza savākt serveri man atbildēja: Bet kopumā es apmēram nojaušu kurš cilvēks tas varētu būt, jo vel nesen viens cītīgi DOSOJA, toreiz gan viņam nekas nesanāca, tad nu laikam paguglējis un caur šiem stress testing servisiem panāca vēlamo effektu. Sanāk jebkurš low var panākt ka datucentrs paprasa projekta īpašnieku izņemt serveri. Dīvaini.
  3. Nē, manuprāt, nav nekāds monstrs RAM: (2x Kingston 2 GB 800MHz DDR2 ECC CL5 DIMM 2GB) : CPU (Intel Xeon Quad Core X3350 LGA775 2.66GHz/12M/1333) PLATFORM (Intel SR1530SH 1U) HDD (2x Western Digital Raptor WD1500ADFD 150 GB 10k RPM 10000) Man ir svarīgs ātrums tieši latvijas lietotājiem tāpēc interesē izvietototies Latvijā.
  4. Nav problēmu 1. esteria.lv 2.login.lv (balticom ISP) Bet varbūt kāds ieteiks ko darīt manā situācijā?
  5. Tātad situācija sekojoša pirms 3 dienām no datucentra atnāca vēstule, ka manis izvietotajam serverim ir veikts uzbrukums 2 nedēļu laikā 3x. Pēdējā reizē viņiem pašiem tur viss sāka bremzēt utt un mani palūdza serveri savākt. Tagad serveri izvietoju nopietnākā datucentrā un pec 1 dienas, atkal man zvana un saka, ka ir veikts uzbrukums un viņi arī lauž līgumu ar mani un prasa serveri savākt, kantoris itkā nopietns 60 EUR mēnesi jāmaksā par 1U serveri. P.S 1 datucentrā serveris stāvēja 6 gadus un nekādas problēmas nekad bija bijušas. Nezinu ko iesākt, sanāk ka jebkuru projektu šitā var nodosēt līdz vnk viņu izmet ārā no datucentra??
  6. Gribeju prasit, varbut kads ir saskaries ar skrill maksasanas sistemu? Gribetu uzzinat, ka pieslegt fichu, ka sanjemu annoncemntus/pazinonjumus par to, kad atnakusi naudinja? Gribu savai lapai pieslegt maksajumus caur skrill, taka sheit http://cs.wos.lv Vai tam ir nepieciesams biznesa akounts? jo ja ja, tad es nevaru registreties biznesa akkountu, jo man nav SIA. Vai varbut varat ieteikt, kadu citu maksasanas riku, kur bez sarezgita api, varetu to realizet?
×
×
  • Create New...