Jump to content
php.lv forumi

Mārtiņš Eglītis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Mārtiņš Eglītis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Negribi iemācīt lasīt emocijas no plika teksta?
  2. @aaxc Redzi, grūti pateikt, kas ir, kas nav. Bet Tev šķiet tik milzīga pieredze dažādos darbos, ka varbūt tad vari pateikt atšķirības :)
  3. @jurgenz Un tieši kur es tā esmu teicis? Nekur nav minēts, ka šis ir labāks.
  4. @Kasspars Izpildi arī nākamos soļus, jo config.php tiek ģenerēts šeit propel config:convert
  5. Ko? Ja, tad Tu varetu ari palidzet saskaitit, cik rindas ir mana kerneli. Makes no sense... See #1 See #1 Protams, ka pa konkreto. Kadas atskirigas lietas? Ja Tu doma, ka testi ir kkas nevajadzigs, tad... ok :D Jo tam `tulim` vajag nemt informaciju no kaut kurienes. Un vins izmanto konfiguraciju, ko genere Propel. Tas ir tavuprat. 4. 5. Te runa ir par programmesanu, nevis zimesanas nodarbibam. Ja, tam ir vizuala reprezentacija, bet paskaties apaksa :) No offense, bet man drizak skiet, ka ja Tu velies ar ko padalities ar citiem, tad labak to nedari, vismaz šeit. Protams, visiem ir savi darbi, protams, ir citi jauni rīki. Bet mācīties un mēģināt nekad nav par sliktu. :)
  6. Nē, bet ja kāds vēlētos izmantot šo projektu, papildināt to, pielāgot savām vajadzībām, tad testi nodrošinās, ka viņš nav neko saplēsis (tik, cik paredzēts test cases). Nesaprotu. Katru projektu var izaudzēt (liec priekšā load balancerus, horizontals stacks), ja kļūdas ielaistas sākumā, pēcāk būs grūtāk. Tad sanāk, ka saki, ka design practices ir domāts kaķiem, vai tā? Phpmyadmin lietoju pašā sākumā. Imho, rīki kā MysqlWorkbench, u.c. sniedz daudz vairāk iespēju. Bet tad Tu saki, ka 1 fails = daudz vienkāršāk? Es pa lielam šo arī varētu salikt vienā .phar failā un gatavs. Un ja man vajadzētu ievadīt tikai konekcijas datus... Propel dod vairāk - vēlreiz atkārtojos: skripti, kas ģenerē visu Tavu shēmas informāciju, kas veic migrāciju, kas atbalsta 12+ dažādas DBMS, kas ļauj darboties OOP stilā, type hintings (kaut arī tas nav, kāpēc izvēlējos Propel), visas PDO iespējas, u.c. Ja Tev vajag vienkāršu select, es nekad neizmantotu ORM. Tas ir overkills, pietiks ar PDO, ej uz raw mysqli_* ja ir kādas īpašas vēlmes. Par uzstādīšanu: visas tur minētās rindas ir, faktiski, apraksta, kā uzstādīt Propel. Nekādas maģijas. Vari mēģināt salīdzināt konfigurāciju Doctrine un Propel, tad redzēs', kas būs vieglākais :)
  7. @briedis imho, ir svarīgi, kāds "lietotājs" ir konkrētais cilvēks. Ja tas ir klients, tad viņam, tikai iespējams, neinteresēs, kods, bet gan tikai vizuālais. No otras puses, ja ir runa par programmētāju kā lietotāju, tad gan prasīs iepriekš minētos punktus kā testi, design practices, scalability, u.c. :)
  8. @briedis un @waplet . Ok, bus jaizliek izstade kada wordpress db. :D Btw, propel ir aprite jau kadu laiku. http://propelorm.org/
  9. Jā, demo bija, noņēmu. Tagad vislabāk izmēģināt uz kādas no savām DB :) Why? Framework agnostic (dependencies only) Lightweight (backend ~1.2k NCLOC) 100% loosely coupled, non-static Tested (as much as I could) Based on Propel Behavior concept Other Propel goodies (generator, migrations, etc.) Sass + Bootstrap + Gulp included
  10. Sveiki, Pirms kāda laika aizsāku projektu, tas izgāja vairākas attīstības fāzes un pašreiz ir apstājies pie šī: https://github.com/sitilge/propeller- grafisks datubāzes rīks. Atšķirībā no iepriekšējā, tam novērstas nepilnības un veikti sekojoši uzlabojumi: Testēts, optimizēts kods, zems CC Darīts viss, lai nebūtu S.T.U.P.I.D MVC (nē, tiešām) Balstīts uz Propel UI uzlabojumi (vairāk ajax, u.c.) Gribētu dzirdēt Jūsu viedokli.
  11. Viņi noteikti gaidīja apaļo gadu un mēnesi, lai palaistu :)
  12. Viss kārtībā, biju aizmirsis šo punktu :D good job
  13. Faks, citu starpā, paldies, ka atklāji XSS vulnerability :D
×
×
  • Create New...