Jump to content
php.lv forumi

LMT

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

LMT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. LATVIJAS MOBILAIS TELEFONS SIA AICINA DARBĀ MĀJAS LAPU PROGRAMMĒTĀJU Prasības pretendentiem Augstākā vai nepabeigta augstākā izglītība informācijas tehnoloģiju jomā Vismaz 3 gadu darba pieredze ar Apache, PHP, MySQL, Javascript, HTML, CSS Ļoti labas organizatora spējas Pieredze darbā ar HTML5, CSS3, Responsive / Adaptive Web Design, jQuery, MVC frameworks Analītiskā domāšana Atbildības sajūta par paveikto darbu un prasme strādāt komandā Prasme organizēt savu darbu Latviešu un angļu valodas zināšanas Kā priekšrocības uzskatīsim Patstāvīgi izveidotas mājas lapas (lūgums pieteikumā norādīt konkrētu mājas lapu/-as adreses/-i) Pieredzi darbā ar CodeIgniter un GIT Darba pienākumos ietilpst Mājas lapu un web bāzētu risinājumu izstrāde Darbs pie jauniem web projektiem un esošo projektu pilnveidošana Piedāvājam Stabilu, interesantu un dinamisku darbu draudzīgā kolektīvā Konkurētspējīgu atalgojumu un sociālās garantijas Iespēju realizēt savas idejas un sniegt savu ieguldījumu uzņēmuma attīstībā Pieteikuma vēstuli un CV lūdzam sūtīt līdz 19.05.2015. uz e-pastu: [email protected] ar norādi „Mājas lapu programmētājs”.
  2. LATVIJAS MOBILAIS TELEFONS SIA Aicina pieteikties uz vakanciMājas lapu programmētājs Prasības pretendentiem: augstākā vai nepabeigta augstākā izglītība informācijas tehnoloģiju jomā; vismaz 3 gadu darba pieredze ar Apache, PHP, MySQL, Javascript, HTML, CSS; pieredze darbā ar HTML5, CSS3, Responsive / Adaptive Web Design, jQuery, MVC frameworks; zināšanas darbā ar Linux; analītiskā domāšana; atbildības sajūta un prasme strādāt komandā; prasme organizēt savu darbu; latviešu, angļu un krievu valodas zināšanas. Kā priekšrocības uzskatīsim: pieredze darbā ar iOS vai Android aplikāciju izstrādāšanu; pieredzi darbā ar CodeIgniter un GIT. Darba pienākumos ietilpst: mājas lapu un web bāzētu risinājumu izstrāde; mobilo aplikāciju izstrāde; darbs pie jauniem web projektiem un esošo projektu pilnveidošana. Piedāvājam: stabilu, interesantu un dinamisku darbu draudzīgā kolektīvā; konkurētspējīgu atalgojumu un sociālās garantijas; iespēju realizēt savas idejas un sniegt savu ieguldījumu uzņēmuma attīstībā. Pieteikuma vēstuli un CV lūdzam sūtīt līdz 05.05.2014. ar norādi „Mājas lapu programmētājs”, uz e-pastu: [email protected] Mēs sazināsimies tikai ar tiem kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām!
  3. LATVIJAS MOBILAIS TELEFONS SIA Aicina pieteikties uz vakanci PROGRAMMĒTĀJS-ANALĪTIĶISPrasības: augstākā izglītība dabaszinātnēs/informācijas tehnoloģijā; vismaz trīs gadu pieredze sistēmu analīzē un projektēšanā, kā arī IT projektu vadīšanā; pieredze darbā ar datu bāžu sistēmu izstrādi un projektēšanu; analītiskā domāšana; teicamas latviešu valodas zināšanas; spēja lasīt un saprast nozares literatūru angļu valodā; prasme komunicēt ar informācijas sistēmu lietotājiem un strādāt komandā. Pienākumi: LMT pakalpojumu atbalsta nodrošināšana informācijas sistēmās; IT risinājumu izstrādes un ieviešanas projektu vadība; informācijas sistēmu izstrādes un izmaiņu procesa atbalsts (prasību analīze, projektēšana, izstrādes uzraudzība). Piedāvājam: stabilu, interesantu un dinamisku darbu draudzīgā kolektīvā; konkurētspējīgu atalgojumu un sociālās garantijas; mūsdienīgus darba apstākļus. Pieteikuma vēstuli un CV lūdzam sūtīt līdz 05.05.2014. ar norādi „Programmētājs – analītiķis” uz e-pastu: [email protected] . Mēs sazināsimies tikai ar tiem kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām.
×
×
  • Create New...