Jump to content
php.lv forumi

CrossUp

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CrossUp

  1. Jā, tas bija case sensitivity dēļ, tagad izlaboju to kontroliera nosaukumu un atrod, bet parādījās nākamā aizķeršanās: visu laiku met 404, nekur nevaru atrast errorlog (nevienā no esošajām errorlog vietā nav jaunu ierakstu). Ar roku var rakstīt/nerakstīt citus kontrolierus - nekā. P.S. ar roku ja tiek līdz login formai (admin pusē, useriem login formas nav (citi kontrolieri utt.)), formas page source aplūkojot pilnīgi visi js, css faili tiek inklūdoti un strādā kā uz wampa, ir iespējams formu aizpildīt, bet nosūtot atkal baltā lapa (nav vairs 404) un errous atkal vairs neuzrāda.
  2. Jep tev taisnība, palaboju kodu: function __autoload($classname){ if(strpos($classname, 'CI_') !== 0){ $file = APPPATH . 'libraries/' . $classname . '.php'; if(file_exists($file)){ echo "fails"; }else{ echo "nav fails";} if(is_file($file)){ echo " ir"; }else{ echo " nav";} var_dump($file); if(file_exists($file) && is_file($file)){ @include_once($file); } } } man parādīja: nav fails nav string(45) "application/libraries/Frontend_Controller.php" uz virtuālās mašīnas: fails ir string 'application/libraries/Frontend_Controller.php' (length=45) Ja APPATH neatrada default servera ceļu (tas pats ar base_url()), kā man viņu uzsetot savādāk? varu jau it kā ar roku, bet vai tas būtu labs risinājums ? Varbūt esmu nepareizi failus uzstādījis uz servera? Ja man uz wamp faili stāvēja: C:\wamp\www\projekts un viss ir kā vajag, uz servera liku failus mapē public_html un nevis mapi projekts, bet tās saturu (mapi application, css, js, system (priekš FW) u.t.t.)
  3. Sveiki, pabeidzu to sabu sviestaino projektu, radās nepieciešamība uzstādīties uz servera. Iegādājos area-it hostingu, kur man atsūtīja cpanel uc. pieejas datus (par pašu serveri nezinu pilnīgi neko). Domēns man bija jau sen un katru gadu par viņu maksāju. Augšupielādēju failus @public_html mapes, izveidoju db user, importēju datubāzes, samainīju datubāzes pieejas datus @ application/config/development un production (strādāju codeigniter framework). .htaccess neesmu mainījis jo neiznu kas un vai tur ir jāmaina. Cenšoties aplūkot guvumu ieraugu baltu lapu, ievadot kādu nepareizu linku izmet error500, cenšoties tikt pašrocīgi pie kāda kontroliera izmet directory access forbidden, ilgi meklēju kļūdu paziņojumus kādos log failos līdz ieraudzīju šo: [15-May-2014 12:30:46 Europe/Riga] PHP Fatal error: Class 'Frontend_Controller' not found in /home/mans_domens/public_html/application/controllers/page.php on line 2 tā rindiņa ir šāda: class Page extends Frontend_Controller { izmantoju arī, manuprāt, pareizu autoload funkciju: function __autoload($classname){ if(strpos($classname, 'CI_') !== 0){ $file = APPPATH . 'libraries/' . $classname . '.php'; if(file_exists($file) && is_file($file)){ @include_once($file); } } } Vairs man ideju nav, kas varētu saistīt to kontrolieri ar klasi. Un ja kāds zina kur ir vaina, lūdzu pasakiet kāpēc uz wamp nav problēmu, bet šeit ir, pašu kodu es ne pa gramu neesmu samainījis. Ar serveriem un cpanel esmu uz "eu !", ja saprotat ko es ar to domāju.
  4. jurchiks es ļoti novērtēju tavu vēlmi palīdzēt un nenoliedzami php.net un w3schools.org šī projekta gaitā ir bijusi neatņemama sastāvdaļa, lai izietu visam html cauri @w3schools man šobrīd var nepietikt laika. Es tagad ļoti jūtu savu kļūdu mācoties šo tizlo freimworku, kurā liela daļa ir gļukaina, iespējas ir pārāk ierobežotas un šķiet, ka pāris funkcijas nav līdz galam izstrādātas, varbūt arī tas ir iemesls kāpēc manā kodā neesmu izvēlējies CI 'iebūvētās' funkcijas, bet mēģinajis kaut ko izmeistarot pats, atzīstu, ka kods varētu būt lēns, jo nezinu kā pārbadīt tā ātrdarbību un tajā varētu būt kļūdas, bet ar šo jau mana rakstīšana neapstāsies.
  5. FYI semestris nav kurss. 1 kursā ir 2 semestri (rudens un pavasara). Sanāk, ka mācos nepilnus 2 gadus (kursus).
  6. Tad baigi kļūdījies es tomēr neesmu, jo redzu tieši to un kā es gribu, visu laiku kliboja apstrāde, par to 'pareizo' html struktūru es tomēr gribu ko palasīt. Latvijas Universitātē mācoties 4. semestrī ir jāiet prakse un paralēli jāraksta kvalifikācijas darbs (programēšanas studiju programas bakalauriem), kāpēc tevi izbrīna fakts, ka skola uzdod studentiem apjomīgākus darbus?
  7. Godīgi saku, ka nezinu kāda tieši skaitās 'pareiza' struktūra, kur to varu iemācīties? Ja w3schools.org, tad man tas laikam nederēs, jo man ir nepieciešama html korelācija ar php un js, ja tur to arī piedāvā esmu gatavs pamacīties, bieži pats jūtu, ka krītu uz muļķīgām kļūdām. Līdz šim šķita, ka html ir tikai attēlojums un php apstrāde, tākā baigi nozīmīgs html apstrādes ziņā nav, šķita, ka forma pati par sevi ja ir atvērta tur var grūst vienalga kādu html izkārtojumu ja vien viņa ir pareizā brīdī aizsūtīta un aizvērta, laikam esmu kļūdījies. Projektu rakstu augstskolas vajadzībām (kvalifikācijas darbs), izmantoju wamp, sūtot to failu uz validatoru viņš atgriež kļūdas paziņojumu: 'Sorry! This document cannot be checked.' tas extention '.php' dēļ varētu būt ? Ja samainu tikai extention uz '.html' tas neko neiespaidos citos failos, kas mijiedarbojas ar to (bail kaut ko sabojāt) ? Es neizmantoju $_GET jo īsti nezinu ko tas dara, ja vajadzētu tad noskaidrotu, $_POST neizmantoju šajai apstrādei, jo codeigniter piedāvā iebūvēto funkciju, kas dara to pašu, izmantoju iesūtīto bilžu apstrādei, jo CI nepiedāvā vairāku bilžu augšupielādi un nācās pašam kaut ko izmeistarot, kur $_POST noderēja. Tiek pieļautas tik daudz, jūsuprāt, rupjas kļūdas, jo es ar html, php, css, js esmu darbojies tikai nedaudz vairāk kā pusgadu skolas ietvaros, nevis darbā vai kā savādāk un pie šīm valodām daudz laika neesmu pavadījis, es tikai mācos, tāpēc arī ar interesi lasu jūsu ieteikumus un cenšos tos izpildīt (ar šo atbildu arī uz biedra 'gurkjis' postu).
  8. Selektu nolasu šādi: if($this->input->post('save')){ $data = $this->input->post('save'); $lightbox = $data['lightbox']; $title = $data['title']; Tiek atgriesti 2 masīvi ar izvēlēto select taga option vērtību un ierakstīto title vērtību. Mana kļūda pirms tam bija pie <option> taga, es tam norādīju vērtību <option value="vērtība"> tāpēc man atgrieza 0 vai ' '. Man tas kods patiesībā ir gaužām vienkāršs. Pirmajā if pārbaudē pārbauda vai ir kāds galerijas ieraksts DB, lai tālāk (pagaidām nav izdarīts) vizuāli atdalītu galerijas vienu no otras un foreach ciklā no std objekta iegūstu vērtības masīvā str_split_unicode funkciju pats sarakstīju, lai iegūtu UTF-8 vērtības iekšā tā selekta (es nezinu kāds ir default un vai pietiek ar <meta> noteikto). Nākamajā, jeb otrajā, jeb pēdējā if pārbaudē skatās vai projektam ir kaut 1 iesūtīta bilde, ja ir tad izveido smukus div'us ar bildes thumb'u, to select'u un 1 teksta input lauku. Tiem, kas nezina, tad, piemēram, $image->thumb_url; nozīmē $vienuma_vērtība->attiecīgā_vērtība_DB, jo šādi es iegūsti maksimāli dinamisku html attēlojumu (vismaz man šķiet, ka 'drūmais sviests' ir dinamiska lapa. Par to formu. Es viņu atveru 'viducī', jo neuzskatu par vajadzīgo arī to bildi ietvert formā. Tur domāts pa lielam tikai tas select's un 1 input's, aizveru viņu pašā apakšā tikai dēļ tā pogas novietojuma. Tā kā struktūra, manuprāt ir secīgi 'Ja ir kāda galerija, dalām itemus galerijās, ja nav tad atstājam nesakārtotu -> attēlojam bildes -> atveram input formu -> pievienojam galerijas select'u -> pievienojam teksta input'u -> aizsūtam formu uz kontrolieri -> aizveram formu Doma ir imitēt CI image crud, tikai uz php bāzētu.
  9. Pietiek ar 2 tabulām. Pie tam 'SELECT *' ir ļoti slikta prakse, ja ir tiešām vajadzīgi visi dati no tabulas ir labāk nebūt slinkam un uzskaitīt katru tabulu. 1. tabula 'fruit' : lauki: id, nosaukums 2. tabula 'faili' : lauki: id, nosaukums, fruit_id Šis variants strādās, ja ir nepieciešams entītiju attiecība 1 pret daudziem (tā vismaz tika formulēta problēma). Šādā veidā iegūsi 3nf, ērtu apsekošanu. Kā es rakstītu no abām tabulām: $fails = meklētā_vērtība; $mysqli = 'SELECT f.nosaukums FROM fruit AS f RIGHTJOIN faili AS fl ON f.id = fl.fruit_id HAVING fl.fruit_id = ' . $fails;
  10. Ir izdevies visu vajadzīgo informāciju iegūt, apstrādāt un saglabāt DB. Problēma arī uzpeldēja tieši kā biju paredzējis. Select tagā nerādās tā vērtība kuru esmu saglabajis DB, bet gan sākot ar latviešu alfabēta mazāko burtu (a = 1, ž =33). Kārtošana un lauka pareizā vērtības attēlošana ir ļoti svarīga projekta sastāvdaļa. Ideja kā šo varētu labot būtu sadalīt pa uzskatāmām <tr><td> daļām tos nosaukumus alfabēta secībā un tad var palikt sākotnējā vērtība kāda ir, ieguvums būs vizuāli uzskatāms un nepārprotams sadalījums. Ja man tas izdosies un kāds gribēs redzēt rezultātu ierakstīšu.
  11. Paskaidro, lūdzu, kā tu to domāji. Neredzu neko tādu, ko tu apraksti.
  12. Biju mēģinājis arī visu rakstīt ar <select> un <options> tagiem, rezultāts bija 0 vērtību vietā nekāda vērtība, jeb ' '. Šodien skatoties tevis iedotos paraugu variantus sapratu kāpēc tā. Pie <options> taga nevajag aizpildīt value=" " vērtību. Īsti nezinu kāpēc tā, bet man jau tagad šķiet, ka būs problēma ar pēcapstrādi, proti, brīdī kad tiks izvēlēta opcija iekš <options> taga un nospiests 'save' informācju saglabās DB. Nākamreiz, kad atvērs šo lapu tiem diviem būtu jāsakārtojas pēc izvēlēto opciju nosaukumiem augošā secībā un default vērtībai tad jābūt nevis no visa lielā saraksta pirmajai (kā tas ir šobrīd), bet gan jau tai izvēlētajai vērtībai.
  13. Esmu izveidojis formu, kurā jāizvēlas opcija no <select> formas. Vērtības tiek ņemtas no datubāzes, un tiek padotas uz kontrolieri, izmantojot $this->input->post(); funkciju. Mans kods: <div class="row-fluid"> <ul class="thumbnails"> <?php if(count($galleries) >= 1): ?> <?php foreach($galleries as $gallery): ?> <?php $length = mb_strlen($gallery->title, "UTF-8"); ?> <?php $options[] = str_split_unicode($gallery->title, $length, $length); ?> <?php endforeach; ?> <?php endif; ?> <?php if(isset($project_images) && count($project_images)): ?> <?php foreach($project_images as $image): ?> <li class="span2"> <a class="thumbnail" href="<?php echo $image->url; ?>" data-lightbox="<?php echo $image->lightbox; ?>" title="<?php echo $image->title; ?>"> <img src="<?php echo $image->thumb_url; ?>" width="160" height="120"/> </a> <?php echo form_open_multipart();?> <?php if(isset($image->lightbox)): ?> <?php $value = str_split_unicode($image->lightbox, mb_strlen($image->lightbox, "UTF-8"), mb_strlen($image->lightbox, "UTF-8")); ?> <?php else: $value = array(); ?> <?php endif; ?> <?php echo form_dropdown('light[]', $options, $value, 'class="btn-small dropdown-toggle" data-toggle="dropdown"'); ?> </br> <?php $title_data = array( 'name' => 'title[]', 'value' => set_value('title', $image->title), 'class' => 'input-small', 'placeholder' => 'Nosaukums' ); ?> <?php echo form_input($title_data); ?> <?php echo anchor('admin/pictures/delete/' . $image->id, 'Dzēst', array( 'onclick' => "return confirm('Tiešām vēlies dzēst attēlu?');" )); ?><?php echo btn_trash('admin/pictures/delete/' . $image->id); ?> </li> <?php endforeach; ?> <?php endif; ?> </ul> </div> <tr> <td> <?php echo form_submit('save', 'Saglabāt', 'class="btn btn-primary"'); ?> <?php form_close(); ?> </td> </tr> Attiecīgās vērtības tiek attēlotas kā pienākas, tikai atgriež visur vērtību 0, parastā form_input() funkcija atgriež ievadītās vērtības. Ja ir iespējams izveidot savādāku dropdown menu, kur būtu iespēja izvēlēties vērtību, piemēram ar <ul> un <li> tagiem veidotu lūdzu padodiet man kādu informāciju par to, vēlos palasīt iespējas.
  14. Paldies par ideju, viss strādā ideāli un kods arī nav nemaz sarežģīts.
  15. Paldies par atbildi, ideja ir skaidra, nav skaidrība kā man īsti tos savus masīvus tagad pārveidot, lai $key būtu meklējamais vārds un $value būtu boolean (1 vai 0) vērtība. Mani masīvi (vārdi tur ir sakarīgi, nav UTF-8 kodējums, jo izmantoju die; funkciju): Post data: array (size=2) 'title' => array (size=6) 0 => string 'viens' (length=5) 1 => string 'divi' (length=4) 2 => string 'trÄ«s' (length=5) 3 => string 'Äetri' (length=6) 4 => string 'pieci' (length=5) 5 => string '' (length=0) 'add' => string 'Pievienot' (length=9) Gallery data: array (size=7) 0 => array (size=2) 'title' => string 'cepums' (length=6) 'project_id' => string '15' (length=2) 1 => array (size=2) 'title' => string 'divi' (length=4) 'project_id' => string '15' (length=2) 2 => array (size=2) 'title' => string 'ola' (length=3) 'project_id' => string '15' (length=2) 3 => array (size=2) 'title' => string 'Projekta galvenÄ' (length=17) 'project_id' => null 4 => array (size=2) 'title' => string 'trÄ«s' (length=5) 'project_id' => string '15' (length=2) 5 => array (size=2) 'title' => string 'viens' (length=5) 'project_id' => string '15' (length=2)
  16. Esmu uzrakstījis funkciju, kura izveido dropdown tipa izvēlni. Vērtības tiek ņemtas no datubāzes. Šo sarakstu ir iespējams papildināt ar neierobežotu skaitu vērtībām, tam arī ir attiecīga forma, vienīgie nosacījumi jaunu vērtību ieviešanai ir tādi, ka ievades laukos (ar javascript palīdzību ģenerēti form_input lauki) nedrīkst atrasties divi vienādi nosaukumi vai tie nedrīkst jau atrasties datubāzē. Ideja ir tāda, ka tiek paņemts pirmais (0) vārds un salīdzināts ar visiem pārējiem vārdiem ievades masīvā, ja to atrod vēl vismaz 1 reizi, tad funkcija atgriež false vērtību, ja ievadītajā masīvā meklētais vārds neatkārtojas, tad to meklē datubāzē, ja arī tur neatkārtojas to ieliek citā masīvā. Ja vārds kura dublikātu meklē ir ievadīts vēl vismaz 1 reizi, tad vārds jaunajā masīvā netiek saglabāts un pointeris pārbīdas par 1 pozīciju uz priekšu un sāk meklēt tādā pašā secībā jauno atbilstību. Mans kods: //$length1 = $post masīva garums //$length2 = DB esošā masīva garums //$num1 pointeris $post masīvam //$array1 = $post masīvs //array2 = DB esošais masīvs //masīvu noklusētās vērtības ir NULL, jo tie var būt tukši (tā vieglāk kļūdu noteikt) public function search_if_exists($length1, $length2, $num, &$array1 = NULL, &$array2 = NULL){ $error_post = 'Kļūda ar $post masīvu.'; $error_db = 'Kļūda ar datubāzes masīvu'; //Ja neizdodas iegūt $post masīvu nav jēga turpināt if($array1===NULL){return $error_post;} //Tiek veikta pārbaude $post masīvā esošo dublikātu noskaidrošanai for($length1; $num!=$length1; ){ if($array1['title'][$num]===$array1['title'][$length1]){ //Ja ir dublikāti neturpinam return true; }else{ //Ja nav pārbīdam pointeri par 1 pozīciju atpakaļ $post masīvam $length1-=1; } } //Ja neizdodas iegūt db esošo masīvu nav jēgas turpināt if($array2===NULL){ return $error_db; } //Tiek veikta pārbaude DB esošo ierakstu noskaidrošanai //(pēc noklusējuma vienmēr būs 1 ieraksts, ar kuru salīzināšana netiek veikta) elseif($length2<=1){ return false; }else{ //Līdzīgi kā pirmajā ciklā tiek veikta pārbaude no $post masīva vārdiem //datubāzē esošo dublikātu noskaidrošanai. Šajā pārbaudē jau tiek pašsaprotami //pieņemts fakts, ka netika ievadīti dublikāti for($length2; $num!=$length2; ){ if($array1['title'][$num]===$array2[$length2]['title']){ return true; }else{ $length2 -=1; if($num===$length2){ return false; } } } } } Brīdī, kad mēģinu izsaukt šo funkciju pārlūks atrodas 'loading' statusā, nav īsti saprotams pat kur kļūda iemetusies. Ja manai problēmai jau ir izdomāts risinājums lūdzu padalieties ar informāciju, vēlos to aplūkot, bet pa lielam gribās pašam izdomāt.
  17. Labākais, ko spēju izdarīt bija izveidot kontrolierī $ulopad_config = array( ... ); un tad padot modelim tālākai apstrādei ar komandu $this->multiple_upload_m->initialize('$upload_config'); Īsti nezinu vai šī ir "labā prakse" vai nav, bet pagaidām strādā.
  18. Jurchikam ir taisnība, tāpēc šī fakta dēļ esmu mainījis pieeju, izveidojot jaunu kontrolieri tieši bilžu augšupielādei. Princips ir triviāls: kontrolierī, kur tiek iegūts attiecīgā projekta $id un pie nosacījuma $this->input->post('multi_upload'); tiek redirektots uz citu kontrolieri, kur tiek padots arī attiecīgais $id, kurš tiek pieņemts automātiski, ka tas eksistē un tāds projekts ir. Šajā kontrolierī arī tiek veikts pilnībā viss upload, resize, save to DB, delete, modifiy un view apstrādes un pa lielam nav nekāda čakara ar mainīgo padošanām. BTW es pat izdomāju kā varētu padot to $upload_path uz modeli, es tikai nezinu kur būtu labāk veikt to funkcionālo apstrādi: iekš atsevišķa kontroliera vai modeļa? Kontrolierī būtu vieglāk dabūt visādus mainīgos, modelī vieglāk veikt save, delete, edit funkcijas. Ko ieteiksiet? Kombinēt?
  19. Es saprotu, ka noteikti ir labāki paņēmieni kā to izdarīt, bet es mācos un visu vēl nezinu. Vai tev ir ieteikumi kā to izdarīt efektīvāk ? Lūdzu padalies.
  20. Re kur redzams tiešs kods, kuru pārtaisīju: public function project_picture_proccess($id = NULL){ $this->load->model('upload_m'); $this->data['project'] = $this->project_m->get($id); //ielade atlasito saturu $this->data['subview'] = 'admin/project/picture_proccess'; $this->load->view('admin/_layout_main', $this->data); if ($id) { //izveido vai atver direktoriju tik lidz ieiet projektā $this->project_m->search_and_create_dir($id); //atlasa DB esošos datus $this->data['project_images'] = $this->project_m->get_images($id); //izveido $path mainīgo bilžu augšupielādei $path = $this->upload_m->set_upload_path($id); //kad pārbauda rezultātu ar var_dump($path); viss ir ok $upload_config = array( 'upload_path' => $path, 'allowed_types' => 'jpg|gif|jpeg|png|bmp', 'max_size' => '0', 'overwrite' => FALSE ); //Pārdbaudot ar var_dump($upload_config); viss ir kā vajag }else echo "Nav projekta, kam pievienot bildes"; //ārpus tā "if'a" arī gan path , gan $upload config ir redzami var_dump($path); var_dump($upload_config); if($this->input->post('upload')){ //Parādās null kā $upload_config vērtība var_dump($upload_config); $this->load->library('upload'); //upload funkcija $this->upload->initialize($upload_config); if($this->upload->do_multi_upload('userfile')){ var_dump($this->upload->get_multi_upload_data()); //return; }else{ echo "Ir bijusi kļūda ar failu augšupielādi."; } $this->data['error'] = array('error' => ''); $this->data['project'] = $this->project_m->get($id); $this->data['unsorted_img'] = $this->upload_m->get_unsorted(); //ielade atlasito saturu $this->load->view('admin/_layout_main', $this->data); } } Kāds var lūdzu paskaidrot kāpēc iekš "upload" pogas pārbaudes neredz $upload_config mainīgo (mēģināju ar global atslēgas vārdu un arī nekā) ? Un ja ir iespēja, tad pateikt, kur es varētu risinājumu pameklēt un ar kādiem atslēgas vārdiem.
  21. Ja tava ideja ir uz to pusi, kas man vajadzīgs. Man bija vajadzīgs, lai no kontroliera padod mainīgo uz modeļa 1 funkciju un to rezultātu padod citai funkcijai un problēma bija: //Controller $this->mans_modelis->mana_funkcija1($id); //mainīgais $id ir redzams tikai šajā kontrolierī un pirmajā modeļa funkcijā $this->mans_modelis->mana_funkcija2(); //rezultāts ir null //model function mana_funkcija1($app){ //piemeram return $app*$app; } function mana_funkcija2(){ //piemeram return mana_funkcija1($app) * 3; } Vakar vakarā izdomāju radikāli citādu pieeju, ja tā izdosies iepostošu rezultātu.
  22. Sveiki, neesmu prasījis plašākai publikai palīdzību programmēšanā tāpēc problēma, iespējams, nebūs skaidri noformulēta. Ideja manam projektam ir izveidot CMS priekš portfolio tipa lapām, cenšos maksimāli daudz rakstīt kodu pats. Esmu saskāries ar problēmu pie $multi_upload_path parametra izveidošanas. Lapai ir kontrolieris, kurš uzrāda (sūta uz view) ievietotos projektus, kas radīti projektu modelī. Dati par katru projektu tiek iegūti balstoties uz projekta ID. Projekta datus var labot brīdī, kad kontrolierim tiek padots attiecīgā projekta ID un labošanai ir attiecīgā poga. Tāda pati poga ir bilžu augšupielādēšanai (Pielikums nr1). Bilžu augšupielādēšanai man ideja ir tāda: kaut kur atrodas direktorija images, brīdī, kad tiek uzspiesta augšupielādēšanas poga tiek izveidota mape (balstoties uz projekta ID, tad no DB tiek paņemts nosaukums) ar attiecīgā projekta nosaukumu un iekš tās mapes thumbs mape. Dzēšana arī ir uzrakstīta secīga un loģiska. brīdī, kad lietotājs izvēlējies bildes, kuras augšupielādēs, tās automātiski izvēlas to mapi, uz kuru attiecās projekts Problēma rodas brīdī, kad vajag no kontroliera padot ID uz upload modeli līdzīgi kā edit funkcijai padod ID, kura atrodas iekš project kontroliera. Šādu pieeju esmu izvēlējies, jo nepieciešams pilnveidot programmēšanas zināšanas. Ja ir nepieciešams kods tad to var dabūt, bet lai jums kļūtu kaut kas skaidrs būs daudz koda jāparāda, jo man tur ir LU mācīta "kārtība", kura man patīk.
×
×
  • Create New...