Jump to content
php.lv forumi

hjkl

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hjkl

  1. hjkl

    JS html templeiti

    Labi, izskatās, ka neviens neko nav dzirdējis. Ja tā, tad iesaku veltīt pāris h un apskatīt, kā es to tikko izdarīju. Man patīk labāk nekā Angular.
  2. hjkl

    JS html templeiti

    Ember.js Thoughts?
  3. hjkl

    JS html templeiti

    Man arī tā sāk likties. JSX kļūst baigi neparocīgs, ja vajadzīgas if-else vai ciklu konstrukcijas. Ar cikliem vēl var izmantot .map, bet vienalga tas jāliek ārpus render() metodes return steitmenta. Pirms tā return() var uzrakstīt arī parastus JS if-else, kas sagrupē JSX fragmentus, bet tas ir pagalam neglīti. Kā to reāli var risināt? Šeit ir kaut kas no tā: https://github.com/facebook/react/issues/690
  4. hjkl

    JS html templeiti

    Šobrīd Reacts, cik var noprast no viņu dokumentācijas, iesaka tieši Flux. Ja jau pats Reacts izrādījies veiksmīgs, tad varētu būt vērts aplūkot arī šo viņu patternu. Man tomēr kaut kā liekas jocīgi miksēt iekšā piem. Backbounu lai dabūtu M un C. Noteikti papētīšu Flux'u..
  5. hjkl

    jauns ERP

    Do not feed the trolls.
  6. hjkl

    JS html templeiti

    Būtu produktīvāk, ja mēs nevis turpinātu kritizēt Reactu, bet pastāstītu, ko katrs lietojam. Jurchik, kādi ir tavi iecienītākie JS rīki, kurus tu izvēlies React vietā?
  7. hjkl

    JS html templeiti

    Tas ieprieksejais react-router links ir ar 0.x versiju un 26 atvertiem issue. AngularJS pasaules etalons angular-ui-router ari ir ar 0.x versiju un 200 open issues. Principa versijas cipars neko nenozime, bet issue skaits gan ir paliels un, iespejams, kaut ko nozime. Kaut gan, cik ir nacies lietot, nekad nekadas problemas nav bijusas. Varbut vnk maza komanda un nespej atri aizvert false-positives. Ka jums liekas, cik liela nozime ir issue skaitam?
  8. hjkl

    Testēšana

    Izklausās pēc kaut kā no pirksta izzīsta.. Django vai Rails būs ātrāks? Nu diez vai. (Jā, jā, Scala gan jau, ka būs). Bet nu interesanti, ko tad tu vispār kodē un par ko strādā, ja php jau sen aizmirsts?
  9. hjkl

    JS html templeiti

    Un kā ar routingu? Skatos googlē, ka ir varianti samiksēt ar Backbone routeri vai arī no EmberJS portētais https://github.com/rackt/react-router
  10. hjkl

    Testēšana

    Izrādās ka codez nespēj nopelnīt vairāk kā metinātājs? Es nezinu, cik tu metinātājus pazīsti, bet es zinu vienu, kurš principā strādā par minimālo. :D 3k - tas jau aiziet uz izejvielām. Programmētājiem izejvielas ir smadzenes un elektrība datoram, tas arī viss..
  11. hjkl

    Testēšana

    Vbz, es neredzu problēmu programmētājam pelnīt 1.2k, bet, ja tu man stāsti, ka metinātājs nopelna 3k, tad kaut kas tev nerīmējas galviņā kopā. :) Un vispār programmētāja darbs nav tas patīkamākais. Vajadzīgs ļoti ilgs laiks, lai no nulles tiktu līdz pelnīšanai, kā arī darba vide (sēdēšana) ir diskutabls jautājums. Dažiem tas liekas kā pluss, citiem kā mīnuss.
  12. hjkl

    Testēšana

    Viens pats strādā nozīmē to, ka es varu palaist uz saviem virtualhostiem izvietotos projektus, piem. lolcats.com, funnypics.com etc etc, bet man nestrādā Testacular un Testem, kuriem, ja var ticēt karmas konsolei, būtu jāatrodas uz localhost:9876. Tu vispār zini, kas tie tādi ir par zvēriem?
  13. hjkl

    Testēšana

    Viens pats localhosts strādā, so, i'm desperate for the answer..
  14. hjkl

    Testēšana

    Tas IR parastais ports. Karma by default lieto 9876.. Ja tas ir aizņemts, tad 9877, pēc tam 9878 utt N+1 līdz atrod brīvu portu
  15. hjkl

    Testēšana

    Nop. Priekš tam ir īpašais errors "port in use", kas parādās konsolē
  16. hjkl

    Testēšana

    Mazliet offtopiks, bet kur varētu meklēt vainu, ja man nestrādā ne Testem, ne Karma (Testacular) testu palaidēji? Proti, tie saka, ka "server has been started on localhost:9867", bet reāli uz tā localhost:9876 ir 'page not found' un nekas cits. Ir uzinstalētas nodejs un npm jaunākās versijas. Nekādus errorus konsolē neparāda. Vnk tas serveris vai kāda cita maģija zem Node nedarbojas.. :(
  17. What do you mean by 'sapako', exactly? minificē? nokompilē no coffee?
  18. Tiem, kam ir pieredze ar testēšanu - kad jūs tos testus rakstāt? Tiešām piekopjat "testi vispirms, kods pēc tam"? Jo varbūt, ka man ir līkas rokas un es nespēju pats sevi paredzēt, bet bieži vien mēnesi pēc projekta sākšanas tā struktūra ir tik atšķirīga no sākotnēji iecerētās, ka pirms tam rakstītie testi vnk ir bezjēdzīgi.
  19. Tad. Hm. Index lapā tikai pats angulārs un citi third-partiji, kā arī viens <script> uz vienu minificēto custom JS failu? Te varētu lietot, varbūt, gulp?
  20. Taisu single page aplikāciju ar Angular. Ir aptuveni 30 kontrolleru, tik pat factoriju, filtru u.t.t - DAUDZ failu. Šobrīd index.html lapas apakšā tie visi tiek ielādēti ar 30 <script> tagiem. Kādas ir alternatīvas? Lasīju googlē, ka domas par requirejs pieslēgšanu dalās, bet pats angulārs nekādu dižu palīdzību nepiedāvā..
  21. Nevar iet ar kājām, ja vispirms nav iemācījies rāpot. Ar high speed sporta mašīnu, kas piebāzta ar dažādu automātiku, arī nav diezcik prātīgi braukt, ja pirms tam nav iemācījies kādu basic modeli ar manuālo ātrumkārbu izkustināt no vietas.
  22. Ja vajag, lai ir responsīvi, supportē to un to un šito, kā arī izklausās ka runa iet par pretty standard lietām, tad visizdevīgāk droši vien taisīt ar bootstrap vai tml freimu, ne? Man kā galīgam nezinātājam nav skaidrs ko nozīmē "griezt" dizainu. :) Kaut kādi grafiskie elementi jāzīmē photoshopā, vai tikai grid's jāsataisa vai kā..
  23. hjkl

    JS html templeiti

    Izskatās labi, bet, ja pareizi saprotu to, ko nozīmē "React represents the V in MVC", tad jūs Reactu lietojat ne jau vienu pašu, bet vēl kopā ar kādu routinga libu un kaut ko priekš modeļiem? Vai arī ar komponentēm pietiek?
×
×
  • Create New...