Jump to content
php.lv forumi

Bremze

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bremze

  1. Es tev pa 20e varu gt620 atdot, diezgan ņiprs. Nezinu ,vai būs labāka vai ne.
  2. Bremze

    one plus one

    Tātad, vai kādam šis verķis ir, one plus one, un vai viņš ir tik labs kā visi sludina, varbūt pa 350e iesakiet ko labāku?
  3. Jap, mana vaina. Biju aizmirsis pieminēt kādā valodā.
  4. Trombons / Tuba / Trompete / Forte. Tieši tik saprotami.
  5. Sveiki! Veidoju savu CMS sistēmu. Gribētos dzirdēt kādus labus ieteikumus un padomus par sistēmas ātrdarbības uzlabojumiem un efektīvāku koda realizāciju. Protams, no drošības viedokļa kādu padomu ar. Kā ir labāk, lapas kontroles sistēmu veidot ar switch, vai arī likt cau array? Paldies! Valodas: PHP, Javascript, HTML, CSS.
  6. Bremze

    Slepenais vārds

    Akd nēesu tik stūlbs. Tas vārds ir paslēpts ne šajā "ksim" secībā, bet gan "Ksilafonu un saksafonu izmantošanas noteikumi" iegūst "sisksimsikmi"
  7. Dots teksts. Šajā tekstā paslēpts vārds ksim. Paslēpts vairākos vārdos , jebšu burti var būt vairākos vārdos. Kā to var;etu atrast, ja teksts ir garšš? Paldies.
  8. Bremze

    Domātājiem!

    Paldies par atbildēm! Skatos jūs piedūrāties :D. Prasīju pēc risinājuma, nevis ātruma griestiem, bet tpt prieks!
  9. Bremze

    Domātājiem!

    Sveiki! Tātad es piektdien dodos uz informātikas / matemātikas olimpiādi. Nezinu kā sanāks, bet dzīvē viss jāpamēģina :D. Tātad ejot cauri uzdevumiem, nonācu pie šī te. Varbūt kāds nevēlētos palīdzēt uziet uz domu gājiena, kā tad šis te būtu jāaprēķina! Izmantot var visa veida programmatūru Pascal, PHP, Exel kautvai HTML, ja palīdz. Pazīstams, nedaudz, esmu tikai ar PHP, tapēc nekādu izeju pašlaik neredzu. Te arī būs tas uzdevums: http://puu.sh/6Bs1S
×
×
  • Create New...