Jump to content
php.lv forumi

era

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by era

  1. Kompānija ERA.LV ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi IT jomā meklē programmētājus. Darba apraksts: Dažādu WEB projektu izstrāde (mājas lapas, uzņēmumu iekšējās sistēmas, periferījas ierīču integrācija); Piedalīšanas jaunu biznesa procesu izstrādē; Iespēja strādāt ar ārzemju kompāniju projektiem; Prasības kandidātiem: Vēlme strādāt un attīstīties; Pieredze programmēšanā PHP, mySQL, Javascript, jQuery (minimāli 2 gadi); Pieredze darbā ar komerciāliem projektiem un maksājuma sistēmu pieslēgšanu; Uzņēmums piedāvā: Atalgojumu līdz 1500 EUR; Iespēja piedalīties starptautiskajos START-UP projektos; Radošu vidi un draudzīgu kolektīvu; Izaugsmes iespējas un stabilitāti; Sociālās garantijas; Savu pieteikumu un CV lūdzam sūtīt uz [email protected].
  2. PHP Developer Darba pienākumi: Iztrādāt web risinājumus un aplikācijas, izmantojot PHP+mysql Uzturēt esošos web risinājumus un veikt uzlabojumus tajos Prasības: pieredze darbā ar PHP, JavaScript, CSS, HTML programmēšanas valodām ne mazāka par diviem gadiem Pieredze darbā ar mysql daru bāzēm Vēlama pieredze darbā ar komerciāliem projektiem un maksājuma sistēmu pieslēgšanu. Pieredze darbā ar frameworkiem (Code Igniter, PHP framework Zend 2, Symfony 2) Augsta atbildības sajūta un darba izpildes precizitāte Spēja strādāt komandā Mēs piedāvājam Draudzīgus, atsaucīgus un profesionālus darba kolēģus un sakārtotu darba vidi Atalgojums no 600 līdz 1200 EUR Interesentiem sūtīt savu CV uz [email protected], ar atzīmi "Darba vakance (php developer) "
  3. Junior PHP Developer Darba pienākumi: Iztrādāt web risinājumus un aplikācijas, izmantojot PHP+mysql Uzturēt esošos web risinājumus un veikt uzlabojumus tajos Prasības: · Velme strādāt un attīstīties · Pieredze programmēšanā PHP, mysql ne mazāka par pus gadu · Augsta atbildības sajūta un darba izpildes precizitāte · Spēja strādāt komandā PHP Developer Darba pienākumi: Iztrādāt web risinājumus un aplikācijas, izmantojot PHP+mysql Uzturēt esošos web risinājumus un veikt uzlabojumus tajos Prasības: pieredze darbā ar PHP, JavaScript, CSS, HTML programmēšanas valodām ne mazāka par diviem gadiem Pieredze darbā ar mysql daru bāzēm Vēlama pieredze darbā ar komerciāliem projektiem un maksājuma sistēmu pieslēgšanu. Pieredze darbā ar frameworkiem (Code Igniter, PHP framework Zend 2, Symfony 2) Augsta atbildības sajūta un darba izpildes precizitāte Spēja strādāt komandā Mēs piedāvājam Draudzīgus, atsaucīgus un profesionālus darba kolēģus un sakārtotu darba vidi Daudz kafijas Konkurētspējīgu atalgojumu Interesentiem sūtīt savu CV uz [email protected], ar atzīmi "Darba vakance (php developer / junior php developer) "
×
×
  • Create New...