Jump to content
php.lv forumi

KasparsS

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KasparsS

  1. To opciju ar soc.tīklu pluginiem izņēmām ārā, tā ka tagad var reģistrēties droši.
  2. Esam izdarījuši lielu darbu, esam pabeiguši proContacts.pro e-pasta servisa izveidi, skaidrs ka vēl sīkas kļūdiņas atradīsies, bet katrā gadījumā e-pasts strādā, var nosūtīt un saņemt epastu, var pievienot failus, viss kā īstā, parastā epasta servisā. Tāpēc aicinu piereģistrēties proContacts.pro tīklā un notestēt jauno epasta servisu: http://procontacts.pro/ Noteikti izlēks kādas kļūdas, tāpēc ja tādas pamanāt, tad lūgums par tām uzrakstīt šajā diskusijā:http://procontacts.pro/lv/discussions/category/9-ierosinajumi-un-kludu-zinojumi
  3. Izveidota proContacts.pro kategoriju un apakškategoriju sadaļa Esam pabeiguši proContacts.pro kategoriju un apakškategoriju sadaļu izveidi un līdz nedēļas beigām tiks pabeigta iespēja lietotājiem pievienot rakstus. Par cik šis sociālais tīkls ir domāts visu iespējamo profesiju pārstāvjiem, tad mums ir lūgums topošajiem un esošajiem lietotājiem. Apskatieties, lūdzu, ieliktās nozaru kategorijas un iesakiet kādas apakškategorijas nepieciešamas, loģiski ka arhitekti vislabāk var ieteikt par arhitektūru, programmētāji par IT, programmēšanu un mežsargi par mežsaimniecību. Ierakstiet savas idejas zem šī ieraksta, mēs noteikti tos izlasīsim un ņemsim vērā pievienojot apakškategorijas. Kategorijas var apskatīt šeit: http://procontacts.pro/lv/articles/
  4. Tur ir poga "Izlaist" ja nevēlies ieteikt savā soc tīklā, tā ir normāla prakse, arī Linkedin tā dara.
  5. Sveiki, visiem ! Esam uzklausījuši ieteikumus un pamainījuši dizaina detaļas, kā arī pabeiguši reģistrācijas opciju. Tagad var notestēt reģistrāciju : http://procontacts.pro/ Domājams ka pa dienu identificēsim un izķersim kļūdas, pēc tam ķeramies klāt rakstu direktorijām.
  6. Piedod man, ka es tevi aizskāru! Turpmāk izturēsimies viens pret otru draudzīgi, sarunāts!?
  7. Mans iepriekšējais projekts, kurā es savas daļas pirms pusgada pārdevu, ir treideri.lv. Bet F3llony pārmetumiem ka proContacts.pro ir baneru grozīšanas projekts, es neko iebilst nevaru, jo projektā reklāmas baneriem būs liela nozīme un grozīti tie arī tiks.
  8. aaaaaaaaaaaa......putra ar ķīseli kopā! Ko nu es tur ar saviem 13 gadiem praktiskajā valūtas treidingā komentēšu. Labi, bet ja ir kāds nopietns piedāvājums, tad zvani man uz augstāk minēto telefonu, apskatīsimies, varbūt kas sanāk.
  9. Kur tu redzi 800K operāciju?! Attīsti sevī ieradumu uzmanīgi izlasīt doto informāciju!
  10. Pēdējo 24h laikā manu privāto treidinga kontu apgrozījums ir $800K , manu klientu apgrozījums diennaktī ir nesalīdzināmi lielāks un katrā darījumā ir mana privāta interese. Nišā, kurā ir 3500 cilvēku valstī, nav iespējams prasīt draugiem.lv apmeklējumu. Zini cik jaunu komentāru parādījās Swedbank Business Network pēdējo 24h laikā? Veseli 8 (astoņi), pat šajā diskusijā ir vairāk. Varbūt projekta domēnu arī uzreiz uz tavu vārdu pārrakstīt? Ja ir interese, tad uzzvani man uz 20248844, atbrauksi pie manis uz tikšanos, noprezentēsi ko proti un ko vari, tad arī skatīsimies kas tu par putnu un ko ar tevi darīt.
  11. Diezgan precīzi novērojumi, gribēju pat līdzīgu postu ierakstīt šeit.
  12. Tie treideru klienti KATRU DIENU veic darījumus dažu miljonu dolāru vērtībā, tā ka tiešām tu savas bodītes vari mierīgi klapēt ciet. Swedbank Business Network uzreiz pēc tīkla palaišanas mani uzaicināja uz Saules akmeni un maksāja par manān kosultācijām kā labāk attīstīt viņu tīklu. Tu esi redzējis šī projekta plānu?
  13. Visticamāk manas zināšanas un pieredze atšķirās no jūsējās, pieņemot, ka šajā lapā apgrozās programmētāji un webdizaineri, ja jūs interesē uzprogrammēt un saņemt no pasūtītāja naudu, tad es esmu projekta attīstītājs, man ir atbildība par to no sākuma līdz beigām, man ir jāredz kā šis projekts nopelnīs, līdz ar to mans redzējums par projektu ir nesalīdzināmi plašāks. Šis nav start-up projekts, tas ir lean-up projekts, tāpēc piesauktie 100K ir tikai programmētāja ideālās vēlmes kādos apstākļos gribētu strādāt. Vai šis projekts būs kādam vajadzīgs? Jā, protams, ja tu esi gadu strādājis-programmējis kādu sociālo platformu, tad es esmu 5 gadus uzsācis no idejas, attīstījis un vadījis šādu projektu un ieguvis 100% nišas auditoriju visā valstī.
  14. Kā jau teicu - diskusiju daļa mums būs ērtāka, nevis skaistāka, bet ērtums dos to ka lietotāji atstās vairāk satura, bet saturs, kā zināms, ir karalis. Un tā arī ir atbilde kāpēc ss.lv bez visiem modernajiem dizainiem ir viens no Latvijas lapu līderiem - ss.lv ir VAJADZĪGS saturs!
  15. Esmu izdomājis ka kreisajā pusē, kur tagad ir reģistrēšanās lauki, ielikšu vienu vertikālo slīdošo baneri, bet pašu reģistrāciju izvietošu centrālajā kvadrātā kur tagad rotē bildītes.
  16. Ceru ka rīt jau būs apdeits ar pirmajiem papildinājumiem, tad tā bilde izskatīsies jau labāk. Tie bloki pirmajā lapā ar speciālistiem, uzņēmumiem, diskusijām, utt ir domāti lai jauns, nereģistrēts lietotājs redz par ko ir šis resurss un ko var apskatīt reģistrējoties.
  17. Pārspīlējat jūs par tiem baneriem, redz, pat šajā pašā php.lv lapā ir Adsenses baneris, starp citu, uzspiedu uz Forex reklāmas, viena no pašām dārgākajām reklāmām. Bet tie 2x pro tikai no sākuma ir neierasti, galu galā domēna nosaukums ir tikai "procontacts", bet sufikss .pro tikai apstiprina ka šis ir nopietns profesionāls resurss.
  18. Bet šis projekts tieši tāpēc tiek veidots lai pelnītu naudu un reklāmas ienākumi, kā minimums, sastādīs pusi no ienākumiem, tāpēc pārmetumus par baneriem vienkārši nesaprotu.
  19. vienkārši contacts.pro jau bija aizņemts, bet procontacts.pro ir neierasts tikai pirmajā brīdī, manuprāt, izstrādājot logo izdevās domēnu veiksmīgi apspēlēt un ir izdevies labs, lakonisks atmiņā paliekošs logotips. Un pārmetumi par baneriem ir nevietā, tad jau delfu un tvnet darbinieki ir galīgi bomži .
  20. Dizains varbūt ir tīri nekas, bet visu bojā ļoti sliktā navigācija pa Linkedin resursu. Esmu domājis arī par šo opciju ka lietotājs var uzzināt kas ir skatījies viņa profilu vai ierakstus, tas ir kā dzīvē kad ieeju Rimi veikalā, es negribu lai uz tablo parādās uzraksts " Veikalā tikko ienāca KasparsS! " , tāpēc domāju ka mūsu resursā šī opcija nebūs pieejama, pat par maksu.
  21. Kas tev tieši nepatīk Linkedin? Prasu jo svarīgi nepieļaut tās pašas kļūdas.
  22. Visticamāk ka nekad nebūs tā ka visi pārstās lietot Linkedin un pārnāks uz proContacts, taču mums būs ērtāka diskusiju daļa, būs štata moderatori un vēl dažas citas lietas būs labākas. Tā ka domājam gada laikā savākt lietotāju kritisko masu lai projekts varētu veiksmīgi attīstīties.
  23. Web dizaineris jauno versiju solīja uz nākošo nedēļu, šī dizaina versija tapa 5 minūtēs tikai lai būtu ko uzlikt. Kā jau teicu šis projekts vienlaicīgi būs arī case study projekts un ar nepacietību gaidām jebkuru kritiku, komentārus, idejas, utt.
  24. Jā, tieši tā, šis projekts būs analogs Linkedin tīklam.
  25. Esam sākuši pirmos darbus sociālā tīkla izveidē priekš profesionāļiem un šis blogs ir iecerēts kā case study jeb citiem vārdiem sakot esam izlēmuši būvēt šo projektu kopā ar nākošajiem šī medija lietotājiem. Tas ļaus precīzāk uzzināt kas tieši ir nepieciešams un kā to izveidot maksimāli ērtu ikdienas lietošanai. Kā tas izskatīsies praktiski? Reizi nedēļā šajā blogā informēsim par padarīto iepriekšējā nedēļā un par iecerētajiem darbiem uz nākošo nedēļu. No lasītājiem gaidām novērtējumu padarītajam un ierosinājumus gaidāmajiem darbiem. Tas mums ļaus saņemt ziņu par pieļautajām kļūdām un attiecīgi tās ātri izlabot, jo vairāk komentārus saņemsim, jo ērtāku izveidosim projektu. Tas pats attiecas uz nākošās nedēļas darbiem, jo vairāk un precīzāk jūs uzrakstīsiet kādu jūs redziet ērtu mediju profesionāļiem, jo veiksmīgāks būs tā galarezultāts. Runājot par pašu projektu, kādu mēs to redzam šobrīd, pirmkārt, tas būs adresēts jebkuras profesijas un nozares profesionāļiem, saturu varēs pievienot jebkurš reģistrēts lietotājs, kā arī tajā būs pieejams profesionālu žurnālistu veidots saturs, tas būs starptautisks medijs visās lielākajās valodās, tātad varēsiet komunicēt ar savas nozares profesionāļiem visā pasaulē. Projektā būs apvienotas sociālā tīkla, diskusiju forumu un specializēto nozaru portālu funkcijas, kā redzat, darba apjoms ir milzīgs, tāpēc ir svarīgi saņemt no jums komentārus un ieteikumus, lai mēs resursa izveidē pieļautu maksimāli maz kļūdu. Tātad, ko mēs esam izdarījuši līdz šim, pirmais darbs bija domēna izvēle, par cik projekts ir plānots visām iespējamām profesijām un starptautisks visām valodām, tad domēnam bija jāatspoguļo šīs nianses. Pēc ilgiem meklējumiem un pārdomām domēna nosaukums tika izvēlēts "procontacts.pro" , "pro" norāda uz projekta profesionālo ievirzi, "contacts" angļu valodā uz komunikāciju un sufikss ".pro" ļauj mums būt starptautiskam projektam un neierobežotiem kādā vienā valstī. Nākošais darbs bija logo izveide, pats par sevi saprotams ka logo jābūt viegli uztveramam, tāpēc izlēmām ar krāsu un burtu lielumu izcelt vārdu "Contacts", lai skaidri atšifrētos norāde uz starptautisku komunikāciju un ar oranža kvadrāta palīdzību izcēlām sufiksu ".pro" , jo lielam vairumam tomēr pagaidām ierastāks ir ".com" sufikss un tāpēc svarīgi norādīt uz šo atšķirību. Tās ir divas lietas par kurām vēlamies saņemt jūsu vērtējumu, viss pārējais šobrīd proContacts.pro mājas lapā ir tikai vizualizācija bez pievienotām funkcijām. Pa nākošo nedēļu plānojam pabeigt lietotāja piereģistrēšanās funkciju un par to arī vēlamies dzirdēt jūsu idejas un ierosinājumus kā labāk to izveidot un kā noteikti nedarīt. proContacts.pro mājas lapu aplūkot var šeit: http://procontacts.pro/ Visu labu un gaidām komentārus! :)
×
×
  • Create New...