Jump to content
php.lv forumi

Aleli

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aleli

  1. Droši vēl trešo nullīti pieliec ka reiz jaunajā gadā varēsi sev Ferrari nopirkt ko ieguvi uztaisot websitu.Nebiju dzirdējis par cilvēkiem kas sapņojot māk ari rakstīt forumos.
  2. Šis ir darbiņš, kas jāuzņemj kā darbs.Padomu došana ir ok ja saprot par ko ir runa pagaidam mes dalam ādu kamer lācis vēl mežā.Ja vēlaties uzņemties šo darbu tad arī tiks parādits, kas būs nepieciešams un būs arī paraugs, gandrīz kā klons, ko vēlamies (ārvalstu saits).Par mūsu idejas neizdošanos vai izdošanas ļaujiet mums pašiem spriest, jo mēs jau ieguldīsim savus līdzekļus un Jūsu samaksu mūsu neveiksme biznesā neietekmēs.
  3. Cik vajadzes, maksasim - saprata robezas. Jo atrak, jo labak, ideali butu, ja varetu pabeigt decembri. Ta varetu but, bet saja gadijuma mes zinam, ko ggribam, tacu savu ideju negribas izstastit puspasaulei, kamer vel ta nav "palaista".
  4. Sveiki! Tatad ir ideja, un vajadzigs programmetajs, kas prastu uzprogrammet ko lidzigu salidzini.lv (butiba pilnigi atskirigu, bet minetais saits ir komplicets un paris "fiicas" un salinkojumi ir lidzigi. Uz platformam spejam uzprogrammet pasi, bet saja gadijuma vajadzetu sakt no 0. Kur lai atrod kadu spejigu cilveku? Ludzu dodat zinu uz [email protected], minot realus piemerus un references, saja foruma neskatisos. Paldies!
×
×
  • Create New...