v3rb0 Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 vai ir iespējams kaut kā pateikt garumu cik garam jārādas atvērtam parastam dropdownam (<select ><option/></select>) kaut vai tikai uz IE, jo samajam tie ir pa īsiem - ff un opera rāda bik garākus, kas ir pārskatamāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 vai ir iespējams kaut kā pateikt garumu cik garam jārādas atvērtam parastam dropdownam (<select ><option/></select>) kaut vai tikai uz IE, jo samajam tie ir pa īsiem - ff un opera rāda bik garākus, kas ir pārskatamāk. 18179[/snapback] laikam nevarēja, jo SIZE attiecās tikai uz ListBox nevis uz ComboBox... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qued Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Starp citu, par <option /> Vai gadījumā nav pareizi <option></option />? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 <option></option> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 "/" beigās jau tikai tagiem, kuriem nav aizverošā taga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 `<option/>` un `<option></option>` bez jebkaada satura pa vidu ir viens un tas pats(vismaz xml`aa). bet topiks ir par tā dropdownana vizualo garumu iekš IE, ne html tagu pierakstisanu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 tikuntā <option /> nebūs valīds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 att.uz jautājumu - mans domāt select.size*select.option.scrollHeight, vai vienk ar kādu screen-pikseļlineālu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 att.uz jautājumu - mans domāt select.size*select.option.scrollHeight, vai vienk ar kādu screen-pikseļlineālu 18297[/snapback] ja iesetosi select.size - tad tas būs ListBox, nevis ComboBox... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 a es neseto, es tikai lasu un izreizinu augstumu, duh NB: listboxam jau pašam var paņemt/iesetot outer/Height Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 a es neseto, es tikai lasu un izreizinu augstumu, duhNB: listboxam jau pašam var paņemt/iesetot outer/Height 18299[/snapback] jā, bet kam tu seto to augstumu/size ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 neseto, izrēķinu uzdevums: izrēķināt atvērtā selecta augstumu (nez kāpēc, bet vajag cilvēkam) risisnājums: pareizināt option skaitu (kas ja nav noteikts multiple, šķiet rāda tieši cik optionu tiks rādīts pie atvērtā select) ar viena augstumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 neseto, izrēķinuuzdevums: izrēķināt atvērtā selecta augstumu (nez kāpēc, bet vajag cilvēkam) risisnājums: pareizināt option skaitu (kas ja nav noteikts multiple, šķiet rāda tieši cik optionu tiks rādīts pie atvērtā select) ar viena augstumu 18306[/snapback] Piedod, Venon, bet manuprāt tu nepareizi saprati jautājumu :) citēju autoru vai ir iespējams kaut kā __pateikt__ garumu cik garam __jārādas__ atvērtam parastam dropdownam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 __pateikt__ vārda vietā droši vien tiek domāts __uzstādīt__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 nu ja tev vinjsh ir statisks, tad ir ok, bet ja nee, tad, skatoties naakotnee, jaaizdomaa kaada alternatiiva, jo laika gaitaa var izveelnes pieaugt, bet visaa visumaa ir baigi gruuti izveeleeties no milziiga lista, iznjemot atseviskjus gadiijumus - valstis, rajoni utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts