Speedster10 Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Vai kāds lūdzu varētu pateikt, kur var dabūt datubāzi (var arii teksta failu), kurā būtu informācija par latviešu kalendārā esošajām vārdadienām??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Ja negribi pasēdēt stundiņu un pārrakstīt no kalendāra, tad var uzrakstīt skriptu, kas kautvai no šejienes izvilks tās vārda dienas: http://www.118.lv/vardadienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedster10 Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 Es zinu, ka ir jau gatavas datubāzes ar vārdadienām, jo pašam man tāda ir bijusi, bet esmu to pazaudējis un netaa kautkaa nesanaak vairāk atrast, bet noteikti ir jābūt. Gribēju uzināt, kur to var dabūt vai varbūt kāds varētu man iedot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Ja nu reiz labo mantu pazaudēji, tad taisi vien pa jaunu augšā. Mēs nav vainīgi, ka pakāsi. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedster10 Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 Es domāju, ka šī informācija varētu noderēt netikai man, bet daudziem mājaslapu veidotājiem. Es ļoti šaubos, ka kāds kuram ir mājaslapā informācija par vārdadienām būtu pats ar roku vadījis visas vārdadienas un tām adbilstošos datumus un mēnešus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Ir ir. Zinu dažus kas ir to darījuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 nezinu cik tur svaigi tie vardi, bet vienreiz vienā lapā redzēju ka visi vardi sarakstiti javascriptaaa. te buus tas koda gabals Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 http://paste.php.lv/1875 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Es domāju, ka šī informācija varētu noderēt netikai man, bet daudziem mājaslapu veidotājiem. Es ļoti šaubos, ka kāds kuram ir mājaslapā informācija par vārdadienām būtu pats ar roku vadījis visas vārdadienas un tām adbilstošos datumus un mēnešus. 16705[/snapback] Es rakstīju ar roku no kalendāra :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 a ka man darit, ja man ir dots vards un pec varda japasaka, kura datuma bus v-diena ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 es domāju, ka tā varētu būt jauka rotļa. kāds pajautā, kurā datumā ir tāda un tāda vārda diena un tad ziims veic kādu darbību. kaut kas līdzīgs ādamam bij' septiņ' dēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 (edited) ... Edited January 3, 2006 by Zoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 mueh... ļoti `attapīgi cilvēki` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 rpr--> :) Labs --------- ta vaardadienas tachu mainaas gandriiz katru gadu naak klaat jauni vaardi ;) un ievadiit ar roku nav nemz tik ilgi ;) Viens vakars suucot alinju ;) P.S. Es rakstiju exelii ;) uzliku lai katra jauna rinda buutu jauns datums un uz priekshu.... peec tam visu uz DB.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 es izmantoju v3rb0 iedoto kodu, bet laikam jau būs jāpārraksta vien pašam no jaunākā kalendāra.. Grey_Wolf, kāds alus vispiemērotākas ? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts