bubu Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Netā uzdūros jaukam HTML WYSIWYG redaktoru. Protams, uz JS balstītu. Man iepatikās :) Ja nu kādu ar ieintersē, tad - TinyMCE: http://tinymce.moxiecode.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Izskatās labs, it sevišķi jau tas, ka strādā arī uz Netscape un Mozilla! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 vizuāli tīri labi izskatās. labāk par FCKedit. vienīgi bremzē uz FF tikpat cik FCK :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
рпр Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 man riebjās tas, ka nevar normālus tagus sataisīt, nekad nav h1 vai p, bet kautkaadi span un font tagi sagrūsti iekšā un to visu atdala ar breikiem. pretekļi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 16, 2005 Author Report Share Posted February 16, 2005 man riebjās tas, ka nevar normālus tagus sataisīt, nekad nav h1 vai p, bet kautkaadi span un font tagi sagrūsti iekšā un to visu atdala ar breikiem. pretekļi. 13793[/snapback] Nesapratu tevi. Man gan tur uz Advanced Example lapā ielikto piemēru spiežot enterus, viņš veido normālus paragrāfus (p tagus). Un izvēloties Heading 1(2/3/4..) stilus viņš ieliek arī smukus h1,h2,... tagus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рпр Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 ok, ok, es vienkārši pats ar roku neko nerakstīju, vienkārši uzspiedu wiev source un tur pavērās tās šausmas, bet kad ar roku ierakstīju, tad ok. vienīgi no wordveidīgajiem kopējot gan visāda draza rādās, bet tur jau laikam neko darīt, jāuztaisa html tīrītājs vai jānovelk jau gatavs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarty Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 vai kaadam ir izdevies piespiest TinyMCE straadaat ar PHP un HTML tagiem, lai peec tam tos datus ievietojot datubaazee un un izvadot aaraa nebuutu probleemu, viss smuki raadiitos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 5, 2005 Author Report Share Posted March 5, 2005 A kāpēc lai tur būtu problēmas? Ievietojot iekš DB pielieto xxx_escapestring() fju, a bet rādot browserī vai nu tāpatās vai ar htmlspecialchars() ja vajag redzēt html kodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarty Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 tur nau tik vienkaarshi, tas tinyMCE stripo tagus aaraa. gandriiz jau izdevaas, bet "<?" joprojaam neraada. tjip view source redzams ka ir kods <br /> <?<br /> //sdaasd<br /> echo 'aaa'; //sad<br /> ?><br /> <br /> bet editoraa neraada. tajaa lapaa, kas no db to izdabuu, to paraada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Man ir divi jaut: 1. vai kāds nezin, kā lai uzliek to "simple" varianta toolbaru virs teksta ievadāmā lauciņa, nevis tā kā viņš ir tagad - zem??? 2. kā var uzlikt, lai viss teksts iekš tinymcs editora rādītos kā noteiktas klases, piemēram, tur fonts savādāks, burti lielāki, savādākā krāsā utt.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Jautājums: Kā lai uzlieku iekš TinyMCE tā lai pie default variantu (tipa, simple) varu ielitk advanced versijas "insert image", tas ir ar visiem parametriem, ko piedāvā advanced versija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Kāpēc nevar saglabāt, ja ieliek formā to tiny??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Kāpēc nevar saglabāt, ja ieliek formā to tiny??? 14595[/snapback] mjaa... koderis saucas... ar visām tevis aprakstītajām problēmām var tikt galā uzmetot aci paraudziņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 nafig to formateejumu :) nojāties var. uzskatu, ka editoram jāpiedāvā izvēlēties tikai definētus stilus, lai beigu beigās lapā nebūtu "bardaks". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 (edited) Nesākšu jaunu tēmu, piemetīšu klāt vēlvienu WYSIWYG editoru: http://www.fckeditor.net/demo Visu laiku lietoju TinyMCE.. Nez vai jēga mēģināt FCK? Varbūt ir kādi komentāri/salīdzinājums..? Edited November 17, 2006 by Toms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts