Jump to content
php.lv forumi

pcsssss

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

7,660 profile views

pcsssss's Achievements

  1. Vai esi drošs, ka vaina Dockerī? Man uz MacOS python django aplikācija ar ieslēgtām visām dev fīčām, datubāzes pieprasījumiem utt. vidēji 300ms izpildās.
  2. Mans risinājums ir piemapots db dumpu folderis iekš postgres konteinera, kurā atrodas visi dumpi + restore.sh skripts, kuru pēc vajadzības izsauc iekš konteinera.
  3. Pastāsti kā sāki, cik grūti bija ielauzties tirgū, kādus inside know-how, plusus, mīnusus freelance dzīvesstilam. Domāju daudziem būs interesanti palasīt, man tajā skaitā.
  4. Sveiki! Meklēju logotipa izstrādātāju. Jautājumus, saites uz portfolio vai vienkārši paveiktos darbus pielikumā lūdzu sūtīt uz [email protected] Vēlams pievienot arī aptuvenu izmaksu diapazonu. Ar cieņu, Kristaps
  5. FB ID neviens tev pašrocīgi nesūta, FB ID tavs serveris pats pajautā FB serverim, izmantojot iepriekš saņemtu (2. punkts Blitz postā) access tokenu.
  6. https://www.sourcetreeapp.com
  7. Ari man referrals nenostrādāja vienu reizi, taču pēc sakontaktēšanās ar supportu, tie manā DO kontā ieskaitīja 10usd. Jurgenz - viens no dajebkādiem pielietojumiem: uzliec kodi un slēdz pie tv.
  8. Gadījumā, ja šeit apgrozās šo top firmu pārstāvji. Efumo ielādes laiki ar optisko internetu. Cube sākumlapā uz linux firefox 42.0 un google-chrome 47.0 salauzies dizains.
  9. Login lapa smuki neiegulst ekranā uz iphone 5, par spīti, ka iekš google dev tools viss smuki iegulstas. Esmu tieši šada tūļa meklējumos, noteikti ietestēšu.
  10. pcsssss

    Sākums

    Ar visām 4 par codeza pieeju! Tā ideja un argumenti - kā naglai uz galvas.
  11. Kad mans pirmdzimtais taps, cerams codez`a idejas jau tiks praktizētas.
  12. Jeb bitbucket - kas privātus repo ļauj veidot bez maksas.
  13. Thanks par vim tipiem! Pats cenšos lauzties vimā un šādi mazi tipi palīdz.
×
×
  • Create New...