Jump to content
php.lv forumi

defeatlv

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

defeatlv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bump, Meklēju darbu uz visu vasaru.
  2. Sveiki, tātad meklēju kādu/us freelanc gabaldarbus. Protu strādāt arī kolektīvā un saprotams viens pats. Par cik noteiktā laika posmā jāiegūst pēc iespējas vairāk naudas, strādāšu par, attiecīgi, zemākām cenām ( Bet ne arī par kapeikām ). Veids: Programmētājs Sfēra: IT ( Mājaslappas ) ** Minimāli nodarbojos arī ar Dizainu zīmēšanu, bet ne tik profesionāli un operatīvi kā profesionāļi, tāpec ideālais variants ir nākt pie manis jau ar gatavu psd failu( dizaina rasējumu ). Mans programmētāja staks( ja tā var teikt ): 1) Markups: a) HTML (HyperText Markup Language), b ) CSS (Cascading Style Sheets), c) Javascript *) Jquery 2) Server side ( dinamiskās mājaslappas ): a) PHP (Hypertext proccessor), b )Ruby - Ruby on rails ( Ruby on Rails ir freimworks kas ļauj veidot mājaslappas ar ruby programmēšanas valodu ), c) ASP ( Pašlaik apgūstu ), d) Python - Django ( Pamati, veikli strādāju ar meklētāju palīdzību ). Kontakti: E-pasts: [email protected] skype: karlisbaltika Pirms mājaslappas izveides ir nepieciešama dokumentācija, tapēc lūdzu sastādiet to pirms rakstiet man, pretējā gadījumā, būs jāpiemaksā par dokumentācijas izveidi!!!
  3. Ko jūs maisat :D Cilvēks savu domēnu ceņšas pārdot XD
  4. Definē vārdu pietiekams ? Citam pitiekams 100 ls citam 600 ls ?
  5. Nu nezinu, pirms pāris mēnešiem biju tādā pašā situācijā( tikai ar terminu ,valodas iemācīšanās, es domāju apgūt valodu tā lai atverot editoru var darīt visu kas ienāk prātā ) un mana izvēlē vērsās par labi Ruby un Ruby on Rayls. Mans viedoklis ? Izvēlies Ruby.
  6. Es kad pirmajā reizē mēģināju pagāja ~ 3 h kamēr sanāca, nebaidies čakarēties !
  7. defeatlv

    Atalgojums

    Jālasa grāmatas, japalielina savas zināšanas tieši exakto zināžanu lauciņā , etc.
  8. Sveiki, tātād jau sen jau domāju par to kad vēlētos mainīt savu OS systēmu uz linux. Bet ir vien problēma, par cik skaitos kā geimeris cik esmu dzirdējis spēles. Gribēju parpasīt vai ir kāds veids kā uz linuxa palaist steam un lai ietu visas spēles. paldies
  9. Kur nu 100 rindiņām :D daudz ātrāk būtu :D
  10. iedo skype palīdzēšu PM.
  11. float: left; un footeree clear: both;
×
×
  • Create New...