Jump to content
php.lv forumi

kapeika

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kapeika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Леший, es uztaisīju tikai vienu variantu, kas atbilst (jo es pārveidoju kādam jau esošu kodu). <div class="result" data-route="8-route" data-region="majori" data-direction="riga">8. autobusa laiku sarakst no Majoriem uz Rīgu</div> Šajā var izvēlēties pirmos variantus un apskatīties rezultātu, ko mēģinu dabūt. Šo te sanāca ietūcīt caur iframe - Sanāk, ka es kaut ko nepareizi daru definējot vai pievienojot js/css/html @ wordpress =/ Varbūt labāks variants ir veidot kaut ko šādu? Uztaisu custom taksonomijas tieši transportam, pēc tam atrodu kādu pluginu (tikai velns viņu zina kādu), kurš meklē rezultātus pēc taksonomijām? It kā šis variants nav tik grūts, bet tā kā rezultātām pēc multiple selection vienmēr jābūt vienam, tad būtu labi, ja rezultāts tiktu parādīts bez lapu refreshiem un pilnā saturā uzreiz nevis kā links uz ierakstu/postu/page.
  2. Nedaudz ilgāk pagūglēju, un atradu kaut ko saistītu tieši ar jsfiddle - tā kā es kodu ņēmu brutāli no katra lauka un kopēju iekšā tam attiecīgājā JS/CSS failā, varbūt man viņu vajag kaut kā pārveidot? "In JSFiddle, when you set the wrapping to "onLoad" or "onDomready", the functions you define are only defined inside that block, and cannot be accessed by outside event handlers. Easiest fix is to change: function something(...) To: window.something = function(...)" Vai šis nevarētu būt pie vainas? P.S. Atvainojos par dubultu postu.
  3. Kaut nošauj nesanāk. Izmēģināju pat vairākus pluginus, kur var norādīt pašā postā ceļus uz css/js, kā arī mēģināju pievienot javascript failu gan atsevišķi, gan izsaucot ar wp-enqueue_script, mēģināju arī pa tiešo kopēja js failā iemest - skatoties pēc developer tools manis izsauktais saraksts.css izsaucas norādītajā lapā, bet javascripts nevienā variantā negrib izsaukties. Varbūt pie vainas varētu būt, ka mans js fails ir minificēts un tam ir atsevišķs mappings? Jau nedēļas 2 ar šito maitu laužu galvu -_- =/
  4. Paldies par atbildi, ja godīgi uzvedināja uz pareizajām domām (kaut arī pats apraksts arī ir pareizs), bet izdarīju nedaudz savādāk - - tā kā man ir pirktā tēma un ar katru update negribu editot tēmas CSS, es izdarīju sekojoši (varbūt tieši tāpēc man līdz galam neiet) - CSS pievienoju pluginā Simple Custom CSS (nolasīja, jo mēģināju vispār bez css un pēc tam pievienojot to). Pašu HTML ievietoju wordpress lapas contentā (caur html editoru) JS - brutāli ieliku augšpusē attiecīgās lapas templeitam (kas tieši šķiet ir vaininieks pie funkcijas nepilnības (man tiešām ar tām inklūdošanām ir problēmas)). Pati lapa tagad - Tātad, es pats pieļauju, ka problēma ir tieši nepareizā JS skripta izsaukšanas koda daļā (vai tā atrašanās vietā). Tēmas struktūra pēc folderiem - http://i11.pixs.ru/storage/4/6/5/strukturaj_7421976_17286465.jpg Lapas templeita fails - http://pastebin.com/6E4qNNSR Tēmas funkciju fails - http://pastebin.com/LysgpMdd Tēmas headerī viens no svarīgākajiem ir laikam tas, ka tiek izsaukts wp_head, kur, pēc manas intuīcijas, arī tiek glabāti tie js un css failu inklūdes (vai arī funkcijās). Man šķiet, ka varētu lapas templeita failā pareizi ievietot js koda izsaukšanu vai arī izsaukt šo failu iekš funkcijām, jo kaut kas līdzīgs tur jau ir - wp_enqueue_script( 'listify', get_template_directory_uri() . '/js/app.min.js', $deps, 20141204, true ); wp_enqueue_script( 'salvattore', get_template_directory_uri() . '/js/vendor/salvattore.min.js', array(), '', true ); Tagad dodos prom no darba, bet vai nevajadzētu strādāt, ja es augstākminētajam skriptam pievienotu šo? - wp_enqueue_script( 'listify', get_template_directory_uri() . '/js/transport.js', $deps, 20141204, true ); Paldies.
  5. Sveiki! Saskāros ar problēmu, ar kuru nevaru tikt galā, iespējams, ka Wordpress speciālisti spēs palīdzēt. Sākšu ar funkcijas izklāstu - Transporta kustības saraksts, kas parāda rezultātus atkarībā no lietotāja izvēlētajiem kritērijiem dropdown sarakstā. Piemērs, ko atradu internetā un pārveidoju nedaudz, lai parādītu piemēru - http://jsfiddle.net/EFM9b/30/(dropdown boxos izvēlieties pirmos variantus, jo tikai ar tiem parādīs rezultātu). Lieta tāda, ka es nevaru tikt skaidrībā, kā šo maitu varētu iegrūst wordpress lapā. Negribētos izmantot iframe, bet, pat ja to izmanto, kā savienot JS ar CSS, lai HTML fails to tiešām nolasītu (zinu, ka tas izklausās diezgan lame, bet mēģināju norādīt ceļus uz CSS un JS - funkcijas nestrādāja kā JSFiddle piemērā, t.i. - neizmeta rezultātu, it kā CSS bloks nenostrādātu vai arī JS funkcija. Domāju, ka CSS gan jau var norādīt kaut kādā quick css vai arī iekšā pašā html (caur <style>), bet kā būt ar JS? Man teorētiski derētu jebkurš risinājums, kas derētu wordpress un funkcionālitāte būtu +/- tāda pati, bet, cik meklēju pluginus, neizskatās, ka tie palīdzētu (WP Types, WP Layouts u.t.t.). Varbūt kāds zina gatavu pluginu (pat maksas), kas strādātu pēc šāda principa? Mērķis ir tāds - lietotājs izvēlas autobusa maršrutu, rajonu, virzienu un viņam izlec pēc izvēlētajiem kritērijiem divkolonnu saraksts ar laikiem, kad autobuss pienāk izvēlētajā pieturā (rajonā). Neder pilna transporta tabula, tāpēc ka tā ir neērta mobilo ierīču lietotājiem, bet mērķauditorija tiek plānota ap 80% no šīm ierīcēm. Iepriekš pateicos!
  6. Pazīstamā 400 eiro Maxima saņem (kasiere). Bet strādā kā zirgs...
  7. Man šķiet, ka tādā uzņēmumā pieklājīga alga būtu > 1000 eur uz rokas.
  8. Neesmu izmantojis Text2Reach, bet esmu izmantojis Suncore, ko neiesaku darīt. Atsauksmes viņu Twitter liela daļa ir feiks. Jau gadus 6 - 7 ir noslēgts līgums ar esteria.lv, neesmu baigi salīdzinājis ar citu pakalpojumu sniedzēju izmaksām (sms maksa > summa, ko saņemu es), bet it kā ir ok... Bet tas ir ļoti subjektīvs viedoklis, jo pirms tam esmu izmantojis tikai smscoin un suncore :) Suncore ar izmaksām arī bija problēmas un kādu laiku SMS tika nosūtīt, kodi netika saņemti un līdzīgi. Nezinu, kāda situācija ir tagad, bet pirms gadiem 2 bija čakars.
  9. Ja nemaldos, tad DDR3 attiecās uz operatīvo atmiņu o_O Varbūt kļūdos. Neesmu specs dzelžu parametros u.t.t., bet zinu, ka viennozīmīgi izvēlētos nevis gigabaitu apjomu, bet videokartes veiktspēju un GDDR5. Pats komplektēju kompi un plānoju savākt šādu - Zemāk ir uzskaitītas pasūtītās preces: 1) Gigabyte GF GTX 750 2GB GDDR5 PCIE GV-N750OC-2GL (Video kartes :: Datoru komponentes) 1 x 116.56 € = 116.56 € 2) Intel® Core™ i7-4771 3.5GHz 8MB LGA1150 BX80646I74771 (Procesori :: Datoru komponentes) 1 x 317.40 € = 317.40 € 3) Kingston 8GB DDR3 PC12800 CL10 DIMM HyperX Fury Red HX316C10FR/8 (Operatīvā atmiņa :: Datoru komponentes) 1 x 64.07 € = 64.07 € 4) MSI B85-G43 Gaming (Pamatplates :: Datoru komponentes) 1 x 97.98 € = 97.98 € 5) Seagate Desktop SSHD 1TB 7200RPM SATA3 64MB ST1000DX001 (Cietie diski (HDD) :: Datoru komponentes) 1 x 79.42 € = 79.42 € 6) XILENCE ATX 2.31 Performance C 500W XN042 (Barošanas bloki (PSU) :: Datoru komponentes) 1 x 35.47 € = 35.47 € 7) Zalman Midi Tower Z11 Plus (Korpusi :: Datoru komponentes) 1 x 60.98 € = 60.98 € Pasūtījuma summa: 771.88 EUR Mīksto uzmetu tikai uz barošanas bloku (pieļauju, ka šai komplektācijai nemaz neder, bet piemetu aptuvenās cenas noteikšanai), kuru noteikti izvēlēšos citu, kā arī ir šaubas par tiem hibrīdcietajiem, kaut gan ļoti patīk, kad OS ielādējas ātri.
  10. Tas noteikti nav saistīts ar to - sql backup failā ir tikai 6 linki, kas referencējas uz veco lapu, un, pat nomainot tos, nekādu izmaiņu. Kad paprasīju, vai var iedot pieeju vai kādu cpaneli vecajam hostingam, atbilde ir oriģināla - tur man loti ierobozots neka nav man tas nav pat cpanel. revwite - enabled un viss. Precīzāks piemērs - http://gurom.lv/page.php?in=der_zinat Nospiežot uz bildītēm (hiperlinkiem), mainās url, saturs nē - kaut gan vajadzētu. Ar ko tas vispār varētu būt funkcionāli saistīts, lai vismaz varētu nojaust, kurā virzienā skatīties?
  11. Labrīt, labdien, labvakar! Esmu saskāries ar nelielu problēmu, lielākoties bijušā klienta sisadmina dēļ - Man tika dots uzdevums pārnest lapu http://salonsobjekts.lv. Saņēmu mājas lapas failus un datubāzes backupu. Uzliku uz hostinga, it kā viss čoina, bet pārejot dziļāk mājas lapā attiecīgās lapas neielādējas. Varat salīdzināt šeit - http://gurom.lv(vieta, kur es pārnesu lapu). Es pieļauju, ka problēma varētu būt ar kādu .htaccess vai arī url mainīgajiem, kas ir uzstādīti uz vecā servera, bet nav uz jaunā (tiesa, testēju uz hostgator), bet lieta tāda, ka no tā vecā administratora reāli neko nevar dabūt ārā. Maksimums, ko izvilku - http://salonsobjekts.lv/php.php Vai varētu man vismaz palīdzēt kādā virzienā lūkoties? Nekādu .htaccess failu nebija, kas man likās nedaudz dīvaini. Iepriekš pateicos!
  12. Varbūt nedaudz offtopiks (neesmu īsti kodā iedziļinājies), bet vai kādu no brieža vai citu lietotāju ieteikumiem var izmantot iekš Woocommerce? Par oscommerce skaidrs, es atradu vienu risinājumu, kā arī Woocommerce atradu par 30$ pluginu priekš Swedbank banklink. Paldies.
  13. Sveiki, PHP.LV apmeklētāji! Man ir radusies neliela nesaprašana - Darba vajadzībām ir jāpērk kompis. Nopirku šo (http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=377960&kas=X-Tower-galda-dators%2C-Intel-Core-i5-4366-3.2GHz%2C-4GB-RAM%2C-NVIDIA-GeForce-GTX750Ti-2GB%2C-1TB-HDD-galda-dators ). Es saprotu, ka labāk ir pašam lasīt kopā, bet finansiālais stāvoklis to neatļauj un vajag datoru dabūt pēc iespējas ātrāk. Tā jau it kā dators tīri normāls, bet manī aizdomas izraisīja procesora nosaukums. Es google vienkārši to procesoru nevaru atrast. Vai Jūs nevarat palīdzēt, kas te par lietu? Procesors: Intel Core i5-4366 Te arī bez rezutātiem - http://ark.intel.com/ru/products/family/75024/4th-Generation-Intel-Core-i5-Processors#@Desktop- xnet daudzi datori ir ar šādu procesoru... Laikam nāksies zvanīt viņiem, jo man tiešām liekas ļoti šaubīgi, ka nevaru atrast NEKĀDU informāciju par šo procesoru. P.P.S. Hei! Mans 100. ieraksts ^_^ /////////////////////////////////////////////////////// Atvainojos, varat slēgt tēmu, situāciju atrisināju - Jūlija: Labdien! Man ir jautājums par datora specifikāciju (vēlos pirkt, bet ir nelielas neskaidrības). Ūpis: Sveiki, kā palīdzēt? Jūlija: Vēlos pirkt šo datoru - http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=377960&kas=X-Tower-galda-dators%2C-Intel-Core-i5-4366-3.2GHz%2C-4GB-RAM%2C-NVIDIA-GeForce-GTX750Ti-2GB%2C-1TB-HDD-galda-dators Jūlija: Teorētiski, jau esmu veikusi pasūtījumu Jūlija: Bet mani mulsina viens fakts - Jūlija: Procesors: Intel Core i5-4366 < Kas tas par zvēru? Ūpis: Mirkli, noskaidrošu kas par lietu. Ūpis: Noprecizēju, menedžeris ievadot produktu ir kļūdījies ar kodu, pareizi būs Intel Core i5-4460
  14. Ja nemaldos, tad 1 GB swaps tiek izmantots. Paldies par atbildēm. Izmantoju Nginx fastcgi cache - lapa desktop versijā atjaunojas momentāli, mobilajā - nenovēroju, bet, manuprāt, pēc ~stundas. Vai tam iemesls ir fastcgi caching? Jo pirms tam neizmantoju to, un viss bija kārtībā.
  15. Sveiki vēlreiz! Paldies visiem par atbildēm. Šobrīd izmantoju DigitalOcean 20$ plānu + Easy Engine setupu (PHP-FPM, Nginx + FastCGI). Šobrīd lapā ir 60 lietotāji online (+/- 10) un šādi izskatās procesi konsolē - http://i9.pixs.ru/storage/7/3/9/asdjpg_7018562_15610739.jpg Vai tas ir normāli, ka palikuši tikai 150+ megabaiti brīvi no RAM? Nekādu bremzēšanu vai citas problēmas nenovēroju, CDN neizmantoju. -------- Vēl jautājums par to FastCGI. Laikam neesmu īsti pareizi uzstādījis, bet lieta tāda, ka, pievienojot jaunu rakstu no desktop versijas viss normāli atjaunojas, bet, lai jaunais raksts parādītos mobilajā versijā, vajadzēja purge cache. Vai tā varētu būt theme problēma vai arī nepareizi cache uzstādījumi? (Vai man šim nav jātaisa jauns topiks? :) ) Paldies :)
×
×
  • Create New...