Jump to content
php.lv forumi

unfear

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

unfear's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vajag WooCommerce pamainīt kodu, lai plugins ļautu pievienot produktu decimāldaļās (1.5, 5.65 utt.) un aprēķinātu pareizi cenu.
  2. paldies! [] strādā :)
  3. Sveiki! Ir tāda lieta kā Extending forms pamācība. Viss ir baigi jauki, integrēju php kodā un forma dublējās pēc pieprasījuma. Šeit ir Java skripts: var counter = 0; function moreFields() { counter++; var newFields = document.getElementById('readroot').cloneNode(true); newFields.id = ''; newFields.style.display = 'block'; var newField = newFields.childNodes; for (var i=0;i<newField.length;i++) { var theName = newField[i].name if (theName) newField[i].name = theName + counter; } var insertHere = document.getElementById('writeroot'); insertHere.parentNode.insertBefore(newFields,insertHere); } window.onload = moreFields; Un šeit ir pati forma http://paste.php.lv/2ad495909de532dafe5e21a1ce0071b0?lang=php (iemetu kodu glabātavā, lai posts nav tāds liels) Gribētu jautāt pēc padoma, kā lai nolasa visus datus ar php palīdzību? Mēģināju ar $preces_nosauk = $_POST["preces_nosauk"]; $masivs = array($preces_nosauk); foreach ($masivs as $value) { print_r($value); } nolasas tikai pēdējo ievadīto vērtību... tā kā neesmu liels php speciālists un jau 2 dienu meklējos pa googli, bet tā arī nav sanācis. Noteikti nav nekā sarežģīta ka visu nolasīt smukā tabuliņā. :(
  4. Teikšu uz reiz esmu iesācējs php valodā un ļoti ceru uz jūsu palīdzību ir šāda forma: Pēc šī formas nospiešanas, dati tiek ierakstīti datubāzē zem attiecīgās kolonas vajadzētu ierakstī bildi - <img src='bildes/custom/bilde.jpg' />" Mēģināju šādā vaidā: Bet tas ir galīgi garām variants pieraksts :( Ir kādi varianti kā šādu darbību izpildīt, lai datubāzē tajā pašā rindā kolonā - paldies - ierakstītu<img src="" /> ?
×
×
  • Create New...