Jump to content
php.lv forumi

Blitz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    639
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Blitz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community Answers

  1. Optimizetajiem nav tāda parazīta sajūta? Gan jau skolojies esi pa "lohu" naudu, ikdienā izmanto infrastrukturu uzturetu pa "lohu" naudu, un galu galā tavu vecmaminu vectetinu un nakotne tavus bernus ari skolos un arstēs parejie lohi kas samaksās nodokli.
  2. String.prototype.hashCode = function(){ var hash = 0; if (this.length == 0) return hash; for (i = 0; i < this.length; i++) { char = this.charCodeAt(i); hash = ((hash<<5)-hash)+char; hash = hash & hash; // Convert to 32bit integer } return hash; } + http://hashids.org/
  3. Modeļu ģenerators ir must have pie jaunām tabulām: Migracija + create table -> php artisan models:generate -> php artisan ide-helper:model = uzģenerēts modelis, ar relacijām un @property docs
  4. Blitz

    Līgums

    Parasta uzdevumu parvaldiba, JIRA, Redmine. Janodala tik iekšējie izstrades uzdevumi un menedžmenta uzdevumi. Par katru feature kuru taisa, apraksts no izstrādātāja un apstiprinājums no klienta uzdevumu sistēmā (vai otrādi). Ja klients sāk mainīt iepriekš izrunātas un apstiprinātas lietas, tad tas viss iet pa maksu. Rezultātā visi redz kas ir apstiprināts, kas ir izstrādāts, kas nav vel izstrādāts, kas ir "in progress" etc.
  5. Nopērkot augošu uzņemumu kura vērtībā šobrīd ir 25$, mātes uzņēmums arī palielina savu vērtību pa 25$. Ja 5 gadu šis augošais uzņēmums palielina savu vērtību lidz 50$, are mates uzņēmuma kopējā vertība palielinās pa 50$. Tas viss rezultējās akciju cenās, biržās utt.
  6. Liekas ka mūsdienās pietiek savu cv nopublicēt/palabot iekš cv.lv + linkedin un nekas nekur nav jāsūtā, sameklēs tevi pašu. Vismaz pēdēja gada laikā tādā veidā kādi ~20 piedāvājumi.
  7. Uz ātro no tām pašam codez lapām: http://uk.dice.com/IT-Job/PHP-Developer-LAMP-Developer-Finance-London-Contract/9785682/en/?xc=247&SearchTerms=php&OrderBy=3&source=Search PHP Developer / LAMP Developer £450 - £550 per day + competitive
  8. aaxc: https://www.percona.com/blog/2016/05/24/looking-inside-the-mysql-5-7-document-store/?utm_campaign=2016%20Q2%20Blogs%20--%204.5.16&utm_content=31004098&utm_medium=social&utm_source=linkedin
  9. SQL pieprasījums un tā izpildes ātrums nemainās no tā vai tur ir ORM (uzbildots kverijs) pa virsu vai nav (uzrakstits kverijs).
  10. jurchiks framework? https://github.com/jurchiks/simpleframe
  11. Ok, paldies codez, zināšu ko teikt pārrunās!
  12. Kas tieši tur ir overengineered? Iedod kādu piemēru, sen neesmu strādājis ar Yii. Pēdējo reizi kad dzirdēju kas Tev tur nepatīk, bij migrāciju sintakse vai array konfigurāciju failos. Kautkas vel kļuvis par lielāku sūdu?
  13. https://laravel.com/docs/5.1/providers Aplikācija lādē servisa provaiderus, savukārt servisa provaideri ielādē/konfigurē jau konkrētu servisus. Izmantojot provaideri vari aizstāt vienu servisu ar citu, ieladēt papildus servisus, samapot interfeisus pret konkrētām implementācijām utt. Pa lielam, service provider is servisu konfigurators.
  14. Yii2 tādā ziņā vienkāršāks, un daudzos gadījumos lai atrastu kādas atbildes kā strādā kautkas, pietika ar ctrl+click un apskatīties uzreiz sourcē kodu, nevis meklēt internetā. Laravelā bieži vien tu atdursies pret kādu fasādi vai interfeisu. Ja vienlaicīgi būtu jāstrādā gan pie Yii, gan pie Laravel domāju ka nebūtu problēmu zināt labā līmenī abus. Nav jau nemaz tāds kosmoss.
×
×
  • Create New...