Jump to content
php.lv forumi

truth

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

truth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Izskatās, ka vajadzēja cilvēku kas sēž ofisā uz vietas. Redzot, ka 160 h / mēn ofisā nesēdēs, iekopēja standartatbildi;)
  2. Ofiss, tas ir labi. Mājās arī var. Kafejnīcā - grūti, ja daudz kaut kas jāraksta. Ir cilvēki, kas var strādāt ļoti daudz stundas dienā, bet brīvākā režīmā. Tiem mājās patiktu, daudzi tulkotāji un līdzīgie strādā mājās. Daudz stundu, cik vajag darba pabeigšanai.
  3. Doktora grādu tam testētājam vēl nepieprasa?
  4. Protams ka interesē rezultāts un summa + termiņu ievērošana. Piekrītu Tev. Vienalga, kodē, tulko vai liec flīzes. Kļūdu jau arī tādu , ko var 15 min laikā labot, var labot, sēžot IDĒ 60 min ( neurbinot degunu ). Noteikti ir tādas fīčas, ko Tu tajās 15 min vari " atkost ", kur iesācējs 2 - 3 h domātu un mēģinātu, sēžot tajā IDĒ.
  5. Tu uz Sava mājas kompja atļautu kaut kādam klientam kaut ko " krāmēt "? Topikstarteris jau gribēja frīlanceri, nevis sava ofisa darbinieku ofisā monitorēt. Otrs, Tev noteikti nepatiktu, tu kaut ko vari izdarīt pa 1h , to , ko cits pa 2h. Kaut kāds vecis Tev kā frīlancerim tāpēc gribētu maksāt mazāk. Kam h galvenā vērtība, lai ņem galīgu iesācēju, kurš to ko tu 1h laikā vari IDĒ uztaisīt, taisa 3h;). Ofisā, protams, ir sisadmins, par kompjiem atbild firma ( attiecīgi konstatēt cik h tu sēdi soctīklos problēmu tāpat maz ). Mājā Tu par savu kompi atbildi, nāks kāds vecis, kas kaut ko bāzīs uz Tava īpašuma? Tu piekristu? Diez vai tas būs draugu grupas softs, ko kapeikpi*** gribēs Tev uzbāzt uz Tava PC.
  6. Konkurētspējīgs atalgojums = viss skaidrs bez komentāriem. Diemžēl. Par angleni - ne tikai programmēšanā, arī citur, nav laba lasītprasme ar lielu vārdu krājumu = esi tūtē. Ir = lasi un saproti.
  7. Ka tas? Kurš programmētājs, ta vispār, kas saprot kaut cik no datoriem, atļaus šitā ? Ofisā pie darba devēja - monitorē kā gribi, tā pat tam, kam paredzēts, tam lietotu. Tas pats ar DD dotu firmas PC. Uz mana kompja kaut ko gribētu krāmēt - es labāk par apkopēju ietu, nekā apzināti atļautu. Kas ir spečuks, gribēs, novilks 1 h vietā 2 h, vienalga, tulks, koderis utt. Ar visu monitoringu pat sēžot blakus priekšniekam- saimniekam;). Firmai, frilanceriem maksā par rezultātu. Klientam pie vienas vietas, 1h vai 20h taisīji webu, tulkojumu utt.Viņš maksā par rezultātu.
  8. Kā ko ? Kam alga mazāka, bet daļa SIA, trīcēs un drebēs, lai būtu peļņa, no kā dividendes saņemt. Pie visām miesām, jo tām mazāki nodokļi ;) kā algai.
×
×
  • Create New...