Jump to content
php.lv forumi

gatisl

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

gatisl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pirms gada mēģināju atrast attālinātu darbu stackoverflow careers, jo tur sludinājumus izliek arī tādas kompānijas, kuras orientētas uz darbu ar attālinātām komandām. Toreiz mēneša garumā, gandrīz katru darba dienu nosūtīju pa vairākiem pieteikumiem PHP un Android saistītām pozīcijām. Galu galā ar veiksmīgu sadarbību šis pasākums nenoslēdzās (no šodienas perspektīvas - par to tikai priecājos). Bet daži secinājumi no tā visa * Uz lielāko daļu pieteikumu man pat neatbildēja, lai gan spēju uzrādīt pietiekami nopietnu pieredzes izklāstu * Vairākas ASV kompānijas pieteikumu uzreiz noraidīja - kas apliecina dzirdētās baumas, ka ASV kompānijas pārsvarā nevēlas attālināti strādāt ar ne-amerikāņiem * Vairāku pieteikumu rezultātā bija saruna par darba nosacījumiem, bet piedāvātais atalgojums bija zemāks par vidējo Latvijā Kopumā jāsaka ka attālinātais darbs noteikti nav pareizais virziens, ja ir vēlme labi pelnīt (pat 7. klases ekonomikā mācīja ka piedāvājuma pieeaugums ir iemesls cenas samazinājumam, un tirgus ar attālinātajiem strādātgribētājiem ir liels), bet ja interesē netradicionālais dzīvesveids.
  2. Kādu palīdzību tu ceri sagaidīt no šī topika? Json formāta atbildes atgriešana ir aprakstīta tajā pašā dokumenācijā ko ielinkoji http://flightphp.com/learn#json
  3. Freelance gabaldarba piedāvājums Magento platformas zinātājam! Moduļa loģika saistīta ar specifiska preču piegādes veida implementāciju. Edit: paldies par atsaucību, sludinājums vairs nav aktuāls!
  4. Vienmēr brīnišķīģi redzēt cilvēkus ar hobijiem...
  5. Vēlamais variants ir organizēt savu darba laiku 10:00-19:00, bet tas nav akmenī kalts. Ja ir kādas īpašas vajadzības (studijas, vai tamlīdzīgi), tad noteikti varēs kaut ko sarunāt.
  6. Nebūšu gan... :) Skaidrības deļ uzsvēršu, ka darbs ir saistīts ar softa izstrādi nevis telpu uzkopšanu. Vēl pecizēšu to, ka šeit mēģinu palīdzēt piesaistīt jaunus kolēģus nevis pats tos algoju.
  7. Tiek meklēts vidēja līmeņa programmētājs, kas labi orientējas HTML, CSS un Javascript. Nopietna iepriekšēja darba pieredze nav obligāta. Svarīgi ir sakarīgas komunikācijas spējas angļu valodā (gan rakstība, gan runa). Edit: Vairs nav aktuāli
×
×
  • Create New...