Jump to content
php.lv forumi

Kā salinkot soc.tīklu loginus ar esošiem lietotājiem?


Sasa

Recommended Posts

Ir reģistrācijas/login sistēma tagad vēlme pieslēgt ielogošanos ar soc.tīkliem facebook un draugiem.lv, bet kā sasaistīt profilus? Tā lai nebūtu vienam lietotājam divi profili un katrā no tiem kaut kas atkarībā kā viņš ir ielogojies.

Tad vēl kā saprast ka lietotājs ir viens un tas pats ja tas vienu reizi ielogojas ar facebook un otro reizi ar draugiem.lv?

Pie ielogošanās ar kādu no soc.tīkliem automātiski izveidot jaunu lietotāju?

Link to comment
Share on other sites

Es pie pirmā logina ar soc. tīklu jautāju, vai vēlaties izveidot jaunu profilu, vai sasaistīt ar savu esošo. Ja lietotājs grib sasaistīt ar esošu profilu, tad lai ievada lietotājvārdu un paroli.

 

No facebooka var dabūt e-pastu, ja pie Tevis reģistrētajiem profiliem ir apstiprināts e-pasts, tad var uzreiz arī automātiski salinkot ja tie sakrīt. Draugi gan epastu šķiet ka nedeva, tad atliek tikai prasīt lietotājam.

Edited by mad182
Link to comment
Share on other sites

Lietotājs, kas ir reģistrēts datubāzē būs ar e-pastu, līdz ar to autorizēts lietotājs " piekonektē " pasi klāt, esot autorizējies sistēmā izsaucot soc. tīkla autorizāciju, ja tā veiksmīga, pārbauda vai kādam jau šī pase nepieder, un attiecīgi, ja viss kārtībā, pievieno to klāt.

Pēc tam jau attiecigi autorizējoties, attiecīgā soc. tīkla id datubāzē savāc lietotāja id, un autorizē pašu lietotāju.

Pusē, kad nav autorizējies, un "pirmo reizi" autorizējas, aizgādā līdz reģistrācijai, un attiecīgi tur aizpilda laukus jau ar doto informāciju, un pie reģistrācijas izveido gan lietotāju, gan attiecīgo pasi.

Link to comment
Share on other sites

 

Kur ir cilvēks kas ieteiks viņam serializēti glabāt datus? 

 

 

Nē, efektīvāk ir enkodēt kā JSON stringu, konvertēt uz PDF lapām, pēctam uz bildēm, tad saglabāt base64 enkodētus bilžu datus plaintext failos ar inkrementālu nosaukumu katrai lapai/bildei, piemēram db1.txt, db2.txt, db3.txt, utt., pēctam sazipojot direktoriju ar textfailiem lai taupītu vietu. Vēlāk ir ļoti vienkārši nolasīt ar text recognition bibliotēkām. Galvenais failus nolasīt natural sorting algoritma secībā pēc failneima, savādāk dati būs korupti. Ja datu daudz, tad diemžēl nāksies palielināt servera resursus, tā nu tas dabā iekārtots.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...